Лікар спеціалізується на реаніматології, анестезіології, неврології, наркології. Лікує наркотичну, алкогольну залежність, ігроманію. Також, лікар займається медичною психотерапією
Лікар-невролог першої категорії, фахівець з медицини невідкладних станів. Займається лікуванням захворювань неврологічного, терапевтичного, кардіологічного та гастроентерологічного профілю.
Лікар-кінезітерапевт, невролог, спеціалізується на лікування викривлень хребта, міжхребетних гриж, остеохондрозу, радикуліту, а також проводить реабілітацію після травм і операцій на хребті кінезітерапевтичними методами.
Валентин Михайлович як лікар-невролог займається всебічної терапією неврологічних патологій, його робоче поле діяльності включає терапію судинних уражень мозку, порушення функції периферичної нервової системи, нейрогенних патологій хребта.
У своїй практиці Ольга Вікторівна приділяє увагу не тільки фізіологічному стану нервової системи пацієнта, але і її психологічним аспектам, що можливо завдяки 2-х річній практиці роботи психотерапевтом.
Вікторія Вікторівна є кваліфікованим неврологом, що спеціалізуються на ранньому скринінгу і всебічної терапії неврологічних ускладнень у пацієнтів з діабетом, а також лікуванні інших неврологічних патологій.
Марина Петрівна Григора - лікар, 15 років працює в напрямку неврології. Спеціалізація дозволяє займатися лікуванням таких захворювань, як нейроциркуляциона дистонія, неврози, інсульт, остеохондроз, травми голови та інших наслідків порушення роботи центральної та периферичної нервової системи. Марина Петрівна є учасником кількох неврологічних конференцій.
Лікар займається діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань в області неврології, вертебрології та мануальної терапії, серед яких вертеброгенні люмбалгії, корінцевий синдром, м’язово-тонічний синдром і інші патології
Висококваліфікований фахівець, який займається діагностикою та профілактикою пацієнтів з наслідками спінальних травм і
нейроінфекцій, деменціями різного генезу, неврозами, вертеброневрологических синдромами, захворюваннями периферичної нервової системи і багатьма іншими патологіями неврологічного характеру.