Лікар невролог вищої категорії. Спеціалізується на проведенні неврологічного огляду дітей від 0 до 18 років, обстеженні та призначені лікування. Лікує такі захворювання, як: наслідки перинатального ураження ЦНС, неврозоподібні стани, ВСД, наслідки черепно-мозкових травм, ДЦП та інші.
Наталія Василівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань. Займається лікуванням мігрені, інсульту, невралгії, епілепсії, розсіяного склерозу, деменції, хвороби Паркінсона та ін.
Кваліфікований невропатолог і масажист надає допомогу пацієнтам із запаленням сідничного нерва, остеохондрозом, невралгією, защемленням м'язів і ін. захворюваннями неврологічного профілю. Лікар виконує широкий спектр маніпуляцій і всі види масажу
Лікар-невролог першої категорії займається лікуванням захворювань нервової системи. Проводить дослідження чутливої і рухової сфери, діагностує патології центральної і периферичної нервових систем на ранніх стадіях, допомагає пацієнтам зі скаргами на головний біль, судоми, епілепсію, порушенням сну і т.д.
Віталій Станіславович володіє методиками мембранного і гравітаційного плазмаферезу. Розробляє індивідуальні плани харчування хворим з різними патологіями. Застосовує психотерапевтичні методи лікування алкогольної та нікотинової залежності, використовує векторно-зональну діагностику функціонального стану організму
Інна Миколаївна в роботі використовує всі можливі сучасні методи діагностики та лікування хронічних захворювань нервової системи: вегетативної дистонії, невралгії, мігрені, радикуліту і остеохондрозу. Підбирає фізіотерапевтичні методи лікування, медикаментозні лікувальні блокади і реабілітацію.
Лікар невролог другої категорії, займається діагностикою та лікуванням больових синдромів, посттравматичних наслідків черепно-мозкових травм, полінейропатій, вегетативних розладів та інших патологій в області неврології.