Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Масажист Рибальченко В'ячеслав Юрійович на Doc.ua
Лікар проводить масаж при таких захворюваннях, як сколіоз, плоскостопість, дисплазія тазостегнових суглобів, деформація нижніх кінцівок, порушення м'язового тонусу (атонія, гіпертонус, гіпотонія). Проводить дренажний масаж при бронхолегеневих захворюваннях, захворюваннях серцево-судинної системи, захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Займається реабілітацією після травм.
Лікар Масажист Пироженко Володимир Вікторович на Doc.ua
Володимир Вікторович масажист. Проводить вакуумний апаратний масаж усього тіла, лікувальний масаж спини і мікрострумову терапію особи. Вміє знайти підхід до кожного пацієнта.
Лікар Масажист Бондар Роман Олександрович на Doc.ua
Роман Олександрович володіє різними техніками масажу: класичний, спортивний, антицелюлітний, інструментальний, дитячий. Веде як дорослий, так і дитячий прийом.
Лікар Масажист Верещагіна Олена Борисівна на Doc.ua
Олена Борисівна - досвідчений масажист, який досконало володіє всіма техніками масажної дії на роботу рухової системи і обмінні процеси, включаючи лімфодренажний масаж, профілактичний, вакуумно-роликовий і ін.
Лікар Масажист Гуцалюк Олег Петрович на Doc.ua
Олег Петрович спеціалізується на проведенні точкового, лікувального, гігієнічного, спортивного масажів і шиацу. Лікар допомагає пацієнтам боротися з болями в хребті, прострілами, радикулітом, сколіозами тощо. Доктор більше 25-и років в медицині
Лікар Масажист Саськов Михайло Юрійович на Doc.ua
Професійний масажист, естетист по тілу. Займається ожирінням I-IV ступеня, в тому числі гормональним, запаленням підшкірно-жирової клітковини (целюліт I-III стадія), лікуванням зниженого тургору шкіри, лімфостазою нижніх кінцівок, віковими змінами тургору шкіри, інтимною підтяжкою зони лобка
Лікар Масажист Ситнова Олена Юріївна на Doc.ua
Олена Юріївна володіє різними видами і методиками масажу: масаж голови, спини і кінцівок, масаж обличчя, загальний масаж, оздоровчий і баночний масажі
Лікар Масажист Ткаченко Катерина Миколаївна на Doc.ua
Катерина Миколаївна надає різні послуги масажу для дорослих і дітей. Виконує дренажний масаж, антицелюлітний масаж, вісцеральний масаж, лікувальну фізкультуру (в тому числі для вагітних), масаж для лактації
Лікар Масажист Москалюк Віталій Володимирович на Doc.ua
Спеціалізується на фізичній реабілітації пацієнтів, надає допомогу у відновленні активності після перенесених інсультів, інфарктів і травм. Практикує поєднання масажних методик і кінезіотерапії.
Лікар Масажист, Реабілітолог Клебанов Володимир Олександрович на Doc.ua
Володимир Олександрович - спеціалізований масажист. Виконує загальний (оздоровчий) і лікувальний масаж спини і всього тіла. Допомагає дорослим і дітям реабілітуватися внаслідок травм і проблем з м'язами корпусу і хребта