Ігор Іванович - масажист, реабілітолог. Проводить лікувальний масаж, мануальну терапію,
реабілітацію, масаж спини, масаж комірцевої зони
дренажний масаж, масаж всього тіла,
профілактику сколіозу та поліпшення постави,
дитячий масаж при кривошиї, дисплазії, сколіозі тощо), постізометричну міорелаксацію.
Спеціаліст в області проведення рекреаційних заходів з відновлення нервової та кістково-м'язової системи людини, серед яких присутні різні види масажу, такі як точковий масаж, тайський масаж, а також орто-біономія і юмейхо-терапія. Спеціаліст з функціональної нейромеханіки
Ірина Михайлівна є фахівцем з грудничкового плавання, масажу новонароджених, масажу при дисплазії суглобів таза, сколіозі, пупкової грижі, рухових порушеннях, бронхолегеневих захворюваннях. Також Ірина Михайлівна займається масажем при лакстостазі.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні наслідків перинатального ураження ЦНС, затримки психомоторного та мовного розвитку у дітей, синдрому гіперактивності та дефіциту уваги. Також лікар проводить профілактичні медогляди з оцінкою психомоторного розвитку дітей до року перед проведенням планових вакцинацій перед оформленням до дитячих закладів.
Олексій Сергійович спеціалізується на проведенні посттравматичної реабілітації, лікувальної фізкультури. Виконує лікувальний масаж, спортивний масаж, антицелюлітний масаж, мануальну терапію, тейпування. Також в своїй практиці використовує метод кінезіотерапіі. Веде прийом дорослих та дітей з народження.
Олег Петрович спеціалізується на проведенні точкового, лікувального, гігієнічного, спортивного масажів і шиацу. Лікар допомагає пацієнтам боротися з болями в хребті, прострілами, радикулітом, сколіозами тощо. Доктор більше 25-и років в медицині
Професійний масажист, естетист по тілу. Займається ожирінням I-IV ступеня, в тому числі гормональним, запаленням підшкірно-жирової клітковини (целюліт I-III стадія), лікуванням зниженого тургору шкіри, лімфостазою нижніх кінцівок, віковими змінами тургору шкіри, інтимною підтяжкою зони лобка