Рівне

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Масажист Ломовцев Сергій  Сергійович на Doc.ua
Кваліфікований масажист приватної клініки 100% ЖИТТЯ. Фахівець з питань чоловічого і жіночого здоров'я будь – якого віку. Надаю послуги з лікувального масажу спини , загальний масаж тіла, антицелюлітний масаж, медовий масаж, , баночний масаж.
Лікар Масажист, Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Ільчук Світлана Іванівна на Doc.ua
Консультація
Світлана Іванівна - масажистка, інструктор ЛФК. Допомагає пацієнтам з болями в тілі, проводить різні види масажу.
Лікар Масажист Поцелуйко  Наталія  Василівна на Doc.ua
Спеціаліст займається лікуванням захворювань за допомогою різних масажних технік. Виконує лімфодренажний масаж обличчя. Лікує зморшки, шрами та сліди від вугрової хвороби. Допомагає прибрати "мішки" та "кола" під очима. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Лікар Масажист Корнійчук  Петро  Прокопович на Doc.ua
Петро Прокопович - спеціалізується в сфері надання пацієнтам масажних послуг. Пропонує послуги масажу комірцевої зони, медового, класичного та антицелюлітного масажу. Робить профілактичний масаж при нервових розладах, хронічної утомлюваності, Проводить профілактику та лікування косолапості, деформації грудної клітини, сколіозу та церебрального паралічу.