add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Інфектологія Кардіологія ... ще
«Оксфорд Медікал Рівне» — це сучасний медичний центр, який працює за європейськими стандартами. Клініка надає широкий спектр лікувальних і діагностичних послуг найвищої якості. Перевагами медичного центру «Оксфорд Медікал Рівне» є: професійний медичний персонал, індивідуальний підхід до кожного пацієнта, комфортні умови, доступні ціни
Медичний заклад «Ваша Оптика» в м. Рівне надає якісну медичну допомогу в офтальмології. Всі діагностичні процедури проводять на сучасній, сертифікованій апаратурі, яка дозволяє точно та швидко встановити діагноз пацієнта
Медичний заклад «Ваша Оптика» в м. Рівне забезпечує високим рівнем кваліфікації і практичним досвідом медичних працівників, а також використанням сучасного діагностичного обладнання. В медичному центрі проводять такі офтальмологічні обстеження, як: комп'ютерна діагностика зору, вимір внутрішньоочного тиску
Ефективність консультативно — діагностичної допомоги салону «Ваша Оптика» м.Рівному забезпечується високим рівнем кваліфікації і практичним досвідом медичних працівників, а також використанням сучасного діагностичного обладнання. Офтальмологічне обстеження (комп'ютерна діагностика зору, вимір внутрішньоочного тиску і ін.) допоможе уникнути проблем із зором і запобігти захворюванням.
Ефективність консультативно — діагностичної допомоги салону «Ваша Оптика» м. Рівне забезпечується високим рівнем кваліфікації і практичним досвідом медичних працівників, а також використанням сучасного діагностичного обладнання. Офтальмологічне обстеження (комп'ютерная діагностика зору, вимір внутрішньоочного тиску і ін.) допоможе уникнути проблем із зором і запобігти захворюванням очей.
add_box Гінекологія Дерматологія Інфектологія Оториноларингологія Педіатрія Терапія ... ще
Медичний Центр "100% Життя" - це високоякісний медичний заклад, що надає повний спектр послуг для забезпечення здоров'я та благополуччя наших пацієнтів у Рівному та області. Наша команда медичних фахівців забезпечує індивідуальний та комплексний підхід до кожного клієнта, забезпечуючи найвищий рівень медичної допомоги.
add_box Неврологія Ортопедія Реабілітологія Вертебрологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Багатоцільовий медичний центр, який професійно займається безопераційним лікуванням хребта та суглобів, фізичною реабілітацією після травм, операції, інсульту, поранень.
«Центр відновлення зору Анатолія Совви» - це мережа клінік у Західній Україні. У філіалі в Рівному є можливість пройти діагностичні обстеження на сучасному, сертифікованому обладнанні та відвідати консультативний прийом кваліфікованих лікарів-офтальмологів
Приватний кабінет «32-норма» надає можливість пацієнтам отримати кваліфіковану медичну допомогу в стоматології. У медичній установі працюють висококваліфіковані спеціалісти. Діагностичні обстеження та маніпуляції проводять на сертифікованій, сучасній апаратурі. Також, проводять професійну чистку зубів і лікування карієсу
Центр Подології — це вузькопрофільна установа, у якій працюють професіонали медичної галузі. У центрі ви зможете отримати допомогу за такими напрямками, як: ортопедія, медичний масаж, подологія і ортоніксія. Для встановлення або підтвердження діагнозу проводяться діагностичні дослідження нижніх кінцівок
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул. Київська, 4на карті
Автовокзал
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Наркологічний центр «СВОБОДА» допоможе Вам і вашій родині впоратися з такою хворобою як наркоманія і алкоголізм. У центрі надають допомогу кваліфіковані фахівці. Можливий виїзд додому лікарів-наркологів. Все проходить суворо анонімно
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Князя Володимира, 17на карті
Центр
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
МЦ «Центр лікування та профілактики залежності» надає психіатричну і наркологічну допомогу для жителів міста Рівне. У медичному центрі вам можуть запропонувати кілька видів послуг, які допоможуть позбутися захворювань психіатричного спектра, а також наркологічної, нікотинової та алкогольної залежності
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 17:00
вул. Дворецька, 129-Дна карті
Без районів
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Мануальна терапія Масаж Рефлексотерапія Фізіотерапія Реабілітологія Нетрадиційна медицина
Медичний центр «Будинок здоров'я» розпочав роботу у 2001 році, займається діагностикою та терапією хронічних патологій методами східної та нетрадиційної медицини. Лікарі центру пройшли профільну підготовку в Україні та за кордоном.