Приватні клініки Рівного (8)
- Паркінг,
- Wi-Fi зона,
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
«Оксфорд Медікал Рівне» — це сучасний медичний центр, який працює за європейськими стандартами. Клініка надає широкий спектр лікувальних і діагностичних послуг найвищої якості. Перевагами медичного центру «Оксфорд Медікал Рівне» є: професійний медичний персонал, індивідуальний підхід до кожного пацієнта, комфортні умови, доступні ціни ще
Медичний заклад «Ваша Оптика» в м. Рівне забезпечує високим рівнем кваліфікації і практичним досвідом медичних працівників, а також використанням сучасного діагностичного обладнання. В медичному центрі проводять такі офтальмологічні обстеження, як: комп'ютерна діагностика зору, вимір внутрішньоочного тиску ще
«Центр відновлення зору Анатолія Совви» - це мережа клінік у Західній Україні. У філіалі в Рівному є можливість пройти діагностичні обстеження на сучасному, сертифікованому обладнанні та відвідати консультативний прийом кваліфікованих лікарів-офтальмологів ще
Медичний Центр "100% Життя" - це високоякісний медичний заклад, що надає повний спектр послуг для забезпечення здоров'я та благополуччя наших пацієнтів у Рівному та області. Наша команда медичних фахівців забезпечує індивідуальний та комплексний підхід до кожного клієнта, забезпечуючи найвищий рівень медичної допомоги. ще
Багатоцільовий медичний центр, який професійно займається безопераційним лікуванням хребта та суглобів, фізичною реабілітацією після травм, операції, інсульту, поранень. ще
Наркологічний центр «СВОБОДА» допоможе Вам і вашій родині впоратися з такою хворобою як наркоманія і алкоголізм. У центрі надають допомогу кваліфіковані фахівці. Можливий виїзд додому лікарів-наркологів. Все проходить суворо анонімно ще
Медичний центр «Будинок здоров'я» розпочав роботу у 2001 році, займається діагностикою та терапією хронічних патологій методами східної та нетрадиційної медицини. Лікарі центру пройшли профільну підготовку в Україні та за кордоном. ще
Центр Подології — це вузькопрофільна установа, у якій працюють професіонали медичної галузі. У центрі ви зможете отримати допомогу за такими напрямками, як: ортопедія, медичний масаж, подологія і ортоніксія. Для встановлення або підтвердження діагнозу проводяться діагностичні дослідження нижніх кінцівок ще