Дерматологічні клініки у Рівному (2)

Медичний центр
    Гастроентерологія, Гінекологія, Дерматовенерологія, Дерматологія, Дієтологія, Денний стаціонар, Інфектологія, Кардіологія, Косметологія, Мамологія, Масаж, Неврологія, Оториноларингологія, Офтальмологія, Педіатрія, Подологія, Проктологія, Психотерапія, Пульмонологія, Ревматологія, Сімейна медицина, Стоматологія, Терапія, Травматологія, Трихологія, УЗ-діагностика, Урологія, Флебологія, Хірургія, Ендокринологія, Ендоскопія ще

«Оксфорд Медікал Рівне» — це сучасний медичний центр, який працює за європейськими стандартами. Клініка надає широкий спектр лікувальних і діагностичних послуг найвищої якості. Перевагами медичного центру «Оксфорд Медікал Рівне» є: професійний медичний персонал, індивідуальний підхід до кожного пацієнта, комфортні умови, доступні ціни ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
    • Сб: 8:00-17:00
    • Нд: 9:00-17:00

вул. Грушевського, 26. На карті

Медичний центр
    Гінекологія, Дерматологія, Інфектологія, Оториноларингологія, Педіатрія, Сімейна медицина, Терапія, УЗ-діагностика ще

Медичний Центр "100% Життя" - це високоякісний медичний заклад, що надає повний спектр послуг для забезпечення здоров'я та благополуччя наших пацієнтів у Рівному та області. Наша команда медичних фахівців забезпечує індивідуальний та комплексний підхід до кожного клієнта, забезпечуючи найвищий рівень медичної допомоги. ще

• Пн-Пт: 9:00-19:00
    • Сб: 8:00-14:00