Лікар спеціалізується на психотерапії та дитячій психіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Постійно удосконалює рівень кваліфікації
Кваліфікований дерматолог МЦ «100% ЖИТТЯ» із 28-річним досвідом, який приймає як дорослих, так і дітей. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні всіх дерматологічних і трихологічних захворювань. Проводить професійні консультації та видалення новоутворень шкіри.
Кваліфікований лікар педіатр- неонатолог. Фахівець з питань здоров’я та розвитку дітей від народження до 18 років. Лікар має більше 25 років досвіду роботи у перинатальному центрі. Лікар веде консультативний прийом.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гінекологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації
Лікар спеціалізується в області сімейної медицини та гастроєнтерології, займається лікуванням: анемії, гіпертонічній хворобі, ревматичної хвороби серця, виразкової хвороби шлунка, синдрому подразненого кишечника, хронічного циститу, хронічного обструктивного бронхіту, ГРВІ, бронхіальної астми, бронхіту. Проводить вакцинацію від грипу вакциною Ваксигрип, а також Бустрікс Поліо, Сінфлорікс, Пентаксим, Тетраксім, Пріорікс, Ротарікс, Інфанрікс гекса, Гексаксім
Лікар-подолог спеціалізується на захворюваннях нігтів, усуває мозолі і дефекти шкірних покривів на стопах. Володіє навичками медичного апаратного педикюру. Усуває тріщини і пошкодження п'ят. Приймає дорослих і дітей від 10 років
Ілона Сергіївна - речей дерматовенеролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри у тому числі інфекційних. Проводить таку діагностику як дерматоскопія та трихоскопія. Приймає дорослих та дітей від народження.