Київ

Дитячі Логопеди Києва

Дитячий логопед - це фахівець, який проводить вивчення, лікування і профілактику дефектів мовлення, має глибокі знання в педагогіці і психології. Під час проходження терапії логопеда потрібно багато пояснювати дитині, як і що робити правильно. Як психолог він може виявити ховається психологічну травму і, виходячи з цього, підібрати до пацієнта правильний підхід.

Дитячий лікар-логопед лікує такі патології:

• дисфонія;
  • дислексія;
  • дислалія;
  • логоневроз;
  • гугнявість;
  • афонія;
  • заїкання.

Рекомендується записати дитину до фахівця, якщо вами помічений один або кілька ознак:

• неправильна вимова букв;
  • повільна швидкість вимовляння слів і речень;
  • заїкання;
  • дитина не заговорює довгий час;
  • дитина не вимовляє деякі звуки;
  • діти з діагнозом ДЦП.

Які обстеження призначає?

Дитячий логопед не вимагає здачі певних аналізів, але під час огляду проводить оцінку стану фізичного здоров'я дитини і його мовних функцій.

Як проходить консультація?

Консультация логопеда

На початку прийому лікар знайомиться з пацієнтом і проводить з ним бесіду. Під час розмови він з'ясовує у малюка або його батьків скарги, тривалість прояву проблем з промовою. Також фахівець задає ряд інших питань, наприклад, коли дитина сказала перші звуки, чи не була раніше налякана і т. д.

Після збору інформації фахівцеві необхідно обстежити дитину, що буде відбуватися в ігровій манері. За цей час лікар досліджує фізичні і мовні здібності малюка.

Відгуки про дитячих логопедів

Щоб безпомилково вибрати дитячого лікаря, рекомендуємо взяти до уваги відгуки про логопедів на сайті DOC.UA. Всі відгуки залишені реальними пацієнтами, що дає можливість заочно познайомитися з методами роботи фахівця і оцінити успішність застосовуваних ним методів. Після відвідин кабінету дитячого логопеда ви також зможете залишити свій відгук про лікаря.

Як знайти дитячого логопеда через інтернет?

Сайт DOC.UA представляє увазі відвідувачів широку базу логопедів в Києві та інших містах України. Тут ви знайдете анкети лікарів з інформацією про методики лікування, досвід роботи і наданих видах послуг. Також за допомогою нашого сервісу можна швидко і просто знайти фахівця, який здійснює виїзд додому до пацієнта або приймає недалеко від вашого місця проживання. Записатися до лікаря можна по телефону або онлайн.

clear
за популярністю
за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Логопед Коза  Оксана  Володимирівна  на Doc.ua
Оксана Володимирівна – спеціаліст логопед-дефектолог вищої категорії. Проводить діагностику та корекцію мовних відхилень, логопедичний масаж. Лікує такі захворювання як алалія, загальне недорозвинення мови (ОНР), дизартрія, заїкуватість. Веде прийом дорослих та дітей віком від 2 років.
Лікар Логопед Старовойтова  Тетяна Андріївна на Doc.ua
Тетяна Андріївна - дитячий логопед-дефектолог. Веде прийом дітей від 2 до 18 років (включно). Проводить логопедичні заняття, логопедичний масаж. Спеціалізується на наданні допомоги при: затримці мовлення, розлади аутистичного спектру, синдром порушення активності та уваги, корекційній роботі при дисграфії, дислексії (порушення читання та письма у дітей молодшого шкільного віку).
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Логопед, Дефектолог Стрельцова Луіза Сергіївна на Doc.ua
4.0
Луїза Сергіївна - логопед, педагог-дефектолог. Працює з такими станами, як загальний недорозвиток мовлення, РАС (розлади аутистичного спектру), ЗПР (затримка психічного розвитку), РДУГ (розлад дефіциту уваги та гіперактивності). Проводить постановку звуків, роботу по запуску мовлення.
Лікар Логопед Міткальова  Ірина  Василівна на Doc.ua
Міткальова Ірина Василівна логопед вищої категорії, лікує фонетико-фонематичний недорозвиток мовлення (ФФНМ), загальний недорозвиток мовлення (ЗНМ), дизартрію, дисграфію, дислексію.
Лікар Логопед, Дефектолог Лещук Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Кваліфікований фахівець в питаннях постановки звуків, розвитку мовлення і корекції мовних дефектів, в тому числі логоневрозів. Швидко знаходить підхід до дитини будь-якого віку, уміє перетворювати заняття в цікаву гру, що дозволяє отримувати хороші результати в короткі терміни. допомагає при фонетико-фонематичним і загальному недорозвитку мовлення, затримки психічного розвитку
Лікар Логопед Старжинська Людмила Сергіївна на Doc.ua
Спеціалізується на лікуванні мовних порушень; надає допомогу у відновленні мови при невриті лицьового нерва; усуває порушення ковтання.
Лікар Логопед, Дефектолог Ткачук Ольга Олександрівна на Doc.ua
Лікар логопед-дефектолог, корекційний педагог з великим досвідом роботи в дошкільних установах із загальним і спеціалізованим напрямком, групових та індивідуальних заняттях. Працює з дітьми і дорослими, які мають порушення усного та писемного мовлення. Заняття проводяться за допомогою спеціальних корекційних ігор, вправ; з використанням логопедичного масажу та технології FORBRAIN
Лікар Логопед Сичова Наталія Юріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань мовного апарату. Лікує такі захворювання, як: алалія, дизартрія, дисграфія, дислалія
Лікар Логопед, Дефектолог Пустовойт Оксана Іванівна на Doc.ua
Досконало володіє методами навчання дітей з мовними порушеннями. Під час занять стимулює рухову і мовну активність, коригує мовний розвиток, поповнює активний словниковий запас, позитивно впливає на емоційно-вольову сферу дитини. Грамотний, послідовний фахівець, працює в тісному контакті і дружній атмосфері з дітьми та їх батьками.
Лікар Логопед Войтова  Віта  Геннадіївна на Doc.ua
Мене звуть Віта. Приходьте до мене на консультації та заняття з радістю позаймаюся з вашою дитиною, і ми виправимо всі недоліки мовлення (заїкання, шепелявість, гаркавість, гугнявість, навіть нездатність вимовляти слова в певному порядку).
1 2
Показати ще 2 Лікаріautorenew