Дерматокосметолог Ольга Віталіївна спеціалізується на сучасних методиках ін'єкційного омолодження і апаратної косметології обличчя і всього тіла, доктор володіє широким спектром омолоджуючих і лікувальних косметологічних методик, включаючи лазерне фракційне шліфування, ліфтинг мезонитками і ін.
Анжеліка Віталіївна спеціалізується на ін'єкційних методиках омолодження і озонотерапії. Також доктор Файчук займається біоревіталізацією, омолоджуючими програмами, чищенням обличчя, оксімезотерапією і ін.
Лікар Лисецька І.В. проводить повний спектр дерматокосметологічних процедур, спрямованих на запобігання раннього старіння, корекцію контурів обличчя, відновлення обмінних процесів і властивостей регенерації шкіри, усунення птозу тканин. Ірина Володимирівна здійснює ін'єкційне зволоження дегідратованої шкіри, лікування жирових відкладень і гіпергідрозу.
Анна Сергіївна займається реабілітацією післяопераційних пацієнтів пластичної хірургії, проводить комплексні процедури по догляду та чищення обличчя, апаратної косметології, процедури корекції фігури і т.д.
Ірина Анатоліївна є лікарем-косметологом з багатим досвідом роботи в різних напрямках класичної косметології (чистка обличчя, тіла, індивідуальні програми догляду за обличчям і тілом, пілінги, масаж обличчя), а також в апаратною косметологією з використанням професійних засобів і новітнього обладнання.
Лікар-дерматолог, косметолог виконує діагностику захворювань шкіри, призначає комплексне терапевтичне лікування пацієнтам з грибковими, бактеріальними і алергічними ураженнями шкірного покриву. Також доктор є фахівцем у сфері естетичної медицини, застосовує різні процедури по догляду за шкірою обличчя і тіла, в т.ч. контурну пластику