Лікар дерматолог-косметолог, спеціалізується на апаратної косметології, проводить естетичну мезотерапію, уколи Диспорта, контурну пластику TEOSYAL, а також препаратами Laboratories FILORGA. Допомагає усунути акне, розацеа, вугровий висип, сухість шкіри і її вікові зміни і т.д.
Лікар-косметолог широкої спрямованості, займається проблемами старіння шкіри, лікуванням захворювань і дефектів шкірного покриву, поліпшенням загального зовнішнього вигляду шкіри.
Лікар-косметолог, спеціалізується на аюрведичній косметології. Надає консультації для пацієнтів, які мають проблеми зі шкірою голови і обличчя, проводить цукрову епіляцію (шугарінг), корекцію брів, цілющі аюрведичні маски та інші аюрведичні лікувальні процедури, направлені на омолодження і зцілення шкіри.
Спеціаліст високої кваліфікації в естетичній, апаратній та ін'єкційній косметології. Володіє численними методиками очищення і догляду за шкірою обличчя. Проводить антивікову терапію, займається ін'єкційними методиками мезотерапії, біоревіталізації і контурної пластики
Косметолог-естетист. Виконує комплексну діагностику шкіри. Проводить гідропілінг, фотоомолоджування, RF ліфтинг. Спеціалізується на класичній і апаратній косметології. Лікує алопецію, випадання волосся, розацею, купероз, порушення пігментації шкіри.
Лікар займається лікуванням захворювань шкіри. Проводить видалення новоутворень шкіри: родимки, папіломи, бородавки, келоїдні рубці та ін. Спеціалізується на класичних ін'єкціях, дерматокосметології.
Тетяна Володимирівна володіє великим переліком перевірених косметологічних методик по омолодженню і догляду за шкірою, боротьбі з висипаннями, рубцями, пігментацією, куперозом, демодекозом, розтяжками, в'ялістю шкіри і т.д.