Лікар Тихонов В.Г. є кваліфікованим онкохірургом, фахівцем з оперативного, радіологічного та хіміотерапевтичного лікування онкології різної локалізації. Володимир Георгійович входить в громадську Раду при Міністерстві охорони здоров'я України.
Доктор з більш ніж 9-річним стажем. Спеціалізується на загальній, судинній і гнійній хірургії, синдромі діабетичної стопи і лікуванні всіх видів ран. Отримав три патенти в сфері лікування захворювань нижніх кінцівок. Протягом чотирьох місяців працював у благодійних медичних місіях на Філіппінах, де надавав медичну допомогу жертвам цунамі і малозабезпеченій населенню.
Лікар здійснює хірургічні операції в області дитячої хірургії, гепатології, колопроктології та гастроентерології. Сергій Михайлович проводить хірургічне лікування доліхоколон, гострих запальних захворювань м'яких тканин. Також працює з іншими проблемами, пов'язаними з гострою і планової дитячою хірургією
У професійні інтереси даного фахівця входить хірургічне та комбіноване лікування печінки, шлунка і колоректального раку. Також варто відзначити, що Антон Анатолійович бере активну участь у науковій діяльності, будучи автором більше 80-ти наукових робіт, серед яких різні статті, тези та ін.
Володимир Олександрович спеціалізується на торакальній хірургії. Займається діагностикою та лікуванням злоякісних і доброякісних новоутворень органів грудної клітини. Виконує КТ-контрольовані біопсії новоутворень органів грудної клітини
Сотниченко Віталій Петрович володіє сучасними методами діагностики, консервативним та оперативним лікуваннм захворювань аноректальної області, прямої кишки, товстої кишки. Пріоритетними в роботі лікаря є сучасні малоінвазивні методи оперативних втручань із застосуванням лазерних та ультразвукових технологій
Лікар-хірург здійснює амбулаторний та виїзний прийом пацієнтів хірургічного профілю. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань в сфері мамології та проктології, є досвід ведення пацієнтів з діабетичною стопою. Проводить ультразвукові дослідження органів черевної порожнини