Лікар хірург, гінеколог-онколог з досвідом надання допомоги жінкам з такими діагнозами як рак яєчників, рак тіла матки, рак шийки матки і рак вульви. Щорічно бере участь в якості хірурга та асистента в 250 хірургічних втручаннях з використанням різних методик лікування, в тому числі мінімально інвазивних підходів.
Ольга Віталіївна – доказова фахівчиця, яка знаходить індививідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, даруючи малюку посмішку на прийомі, відповідаючи на всі запитання та скарги батьків.
Судинний хірург. Професійні інтереси Антона Миколайович включають лікування варикозної хвороби нижніх кінцівок, трофічні виразки кінцівок, критичної ішемії, хронічної венозної недостатності, атеросклерозу артерій, варикоцеле.
Олена Сергіївна спеціалізується на рефракційної хірургії, лазерної хірургії сітківки, в тому числі при цукровому діабеті. Проводить комплексну діагностику хвороб очей, включаючи флуоресцентну ангіографію.
Доктор Бачинський Д.В. є дипломованим абдомінальним хірургом, високопрофесійним фахівцем в сфері відкритої та малоінвазивної (лапароскопічної) хірургії різноманітних гриж, жовчного міхура, виразкової хвороби, апендициту, гострого запалення підшлункової і т.д.
Лікар хірург і косметолог, асистент кафедри загальної хірургії Харківського національного медичного університету. Має 7 публікацій і 4 клінічних впровадження. Регулярно проводить і бере участь в освітніх заходах та майстер класах для лікарів.
Спеціаліст в області ультразвукової діагностики. Компетентний у виконанні ряду спеціалізованих діагностичних заходів, таких як УЗД органів черевної порожнини, УЗД мало таза у чоловіків і жінок, а також УЗД щитовидної і молочних залоз.
Лікар-ендоскопіст і загальний хірург другої категорії спеціалізується на проведенні діагностичної та терапевтичної ендоскопії шлунково-кишкового тракту: ВЕГДС, відеоколоноскопії, сигмоскопії. При обстеженні і лікуванні пацієнтів лікар використовує клінічно-обгрунтовані методи діагностики, фармакотерапії і оперативного лікування