Лікар проводить лікування таких хвороб, як геморой, анальна тріщина, парапроктит, нориці прямої кишки, ректовагінальні нориці, хронічні запори, рак товстої кишки та прямої кишки, дивертикулез.
Лікар-проктолог вищої категорії має значний досвід проведення оперативних втручань при геморої, тріщині і стенозі заднього проходу, парапроктиті та ін. Застосовує як консервативне, так і хірургічне лікування захворювань кишечника. Виконує діагностику і видалення новоутворень, дослідження прямої кишки ендоскопічними методами. Лікар веде прийом дорослих і дітей
Хірург-отоларинголог. Стаж роботи — понад 39 років. Виконує такі процедури, як: ринопластика, вазотомія, конхопексія, септопластика, гайморотомія, видалення новоутворень ЛОР органів.
Василь Романович здійснює консультаційне і хірургічне лікування патологій щитовидної залози і органів черевної порожнини при вузлових, онкологічних і аутоімунних захворюваннях щитовидної залози, а також біопсію щитовидної залози, для чого проводить контроль за допомогою УЗД.
Дитячий хірург вищої категорії, член Асоціації дитячих хірургів. Ігор Ярославович надає допомогу при проблемах, пов'язаних з усіма аспектами дитячої хірургії. Проводить хірургічне лікування гострих захворювань черевної порожнини у дітей, гострих захворювань мошонки у хлопчиків. Виконує операції при пахових і пупкових грижах, варикоцеле, вроджених патологіях товстої кишки. Займається проблемами, пов'язаними з гнійно-септичної хірургією
Лікар-хірург, лікар-ендоскопіст вищої категорії, лікар УЗД, проводить скринінгову відеогастроскопію високої якості, огляд, хромогастроскопію, скрінігову поліпозиційну біопсію
Євген Юрійович - фахівець в області загальної, інструментальної, лапароскопічної та малоінвазивної хірургії, флеболог, має багаторічний досвід роботи лікарем-хірургом Київського Центру хірургії печінки, підшлункової залози і жовчних проток ім. В.С. Земського. Є членом київського міського товариства хірургів.
Лікар-хірург. Досвід роботи більше 28 років.
Консультує дорослих та дітей від 16 років.
Лікар проводить сучасні методи діагностики і лікування. Спеціалізується на проведенні малих та середніх оперативних втручань.