Успішно поєднує наукову діяльність і навчання в аспірантурі з практикою. Проводить діагностику і лікування захворювань, що вимагають хірургічного втручання, володіє навичками проведення діагностичних маніпуляцій. З урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта, даних лабораторного та інструментального обстеження, визначає необхідність оперативного лікування і тактику його проведення.
Михайло Андрійович кваліфікований лікар-хірург. Спеціалізується на невідкладній допомозі при запальних захворюваннях молочної залози, інтервенційних маніпуляціях з ультразвуковою навігацією. Проводить диференційну діагностику доброякісних і злоякісних новоутворень молочних залоз і ін.
Головний торакальний хірург, спеціалізується в області діагностики, лікування захворювань органів грудної клітки і дихальних шляхів. Займається проведенням операцій і лікуванням злоякісних і доброякісних захворювань діафрагми, трахеї, легенів.
Лікар проводить лікування таких хвороб, як геморой, анальна тріщина, парапроктит, нориці прямої кишки, ректовагінальні нориці, хронічні запори, рак товстої кишки та прямої кишки, дивертикулез.
Лікар-проктолог вищої категорії має значний досвід проведення оперативних втручань при геморої, тріщині і стенозі заднього проходу, парапроктиті та ін. Застосовує як консервативне, так і хірургічне лікування захворювань кишечника. Виконує діагностику і видалення новоутворень, дослідження прямої кишки ендоскопічними методами. Лікар веде прийом дорослих і дітей
Хірург-отоларинголог. Стаж роботи — понад 39 років. Виконує такі процедури, як: ринопластика, вазотомія, конхопексія, септопластика, гайморотомія, видалення новоутворень ЛОР органів.
Василь Романович здійснює консультаційне і хірургічне лікування патологій щитовидної залози і органів черевної порожнини при вузлових, онкологічних і аутоімунних захворюваннях щитовидної залози, а також біопсію щитовидної залози, для чого проводить контроль за допомогою УЗД.