Наталія Анатоліївна володіє англійською мовою та івритом, займається лікуванням захворювань в області дитячої дерматології, дерматоонкології, трихології. Доктор лікує такі захворювання як, акне, мікози, пігментні порушення, алергічні висипання, бородавки і т. д.
Косметолог працює з дорослими і дітьми від 15 років. Проводить апаратну косметологію: ультразвукову чистки, кріотерапію. Також практикує класичну косметологію: пілінги, чистки, доглядові процедури, мезотерапію, біоревіталізацію, масажі обличчя, ін'єкційні методи
Лікар-дерматовенеролог другої категорії. Проводить діагностику, дерматоскопію, кріотерапію, діатермокоагуляцію і інші методи лікування захворювань шкіри та її придатків, венеричних захворювань.
Дерматовенеролог, косметолог, професійні інтереси - лікування акне, постакне, видалення рубців, судин, новоутворень, проведення косметологічних процедур.
Анастасія Сергіївна займається лікуванням широкого спектру захворювань шкіри (дерматити різного походження, екзема, псоріаз, розацеа, герпес), грибкових уражень шкіри і нігтів, вікових порушень функцій шкіри (вугрової хвороби). Консультує з питань підбору засобів для догляду за шкірою
Лікар дерматолог і трихолог, спеціалізується на проведенні лазерної шліфовки, контурній пластиці, РФ-ліфтингу, хімічного пілінгу, мезотерапії, біоревіталізації і лазерної епіляції. Лікує вугровий висип, вірусні бородавки, себорею і інші проблеми шкіри.
Лікар дерматолог, косметолог, володіє всіма сучасними апаратними технологіями і методиками ін'єкційної контурної пластики. Так, фахівець проводить мезотерапію, пілінги, видалення новоутворень шкіри, лазерне омолодження шкіри, лікування целюліту, корекцію фігури.