Лікар приймає участь у наукових конференціях, конгресах, науково-практичних конференціях , з’їздах, тренінгах, майстер-класах для поглиблення своїх знань та підвищення кваліфікації.
Чому я працюю лікарем? Хороший зір - важлива складова якісного життя, і мені приємно допомагати людям зберігати його та відновлювати. Спеціалізуюсь на діагностиці та лікуванні багатьох захворювань очей згідно з міжнародними стандартами доказової медицини.
Подолог у медичному центрі Медлас пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів. Довірте здоров'я ваших ніг професіоналам у центрі Медлас! Професійний спеціаліст з лікування захворювань стоп та нігтів. Кваліфікований та відповідальний фахівець з питань ортонексії та деформації нігтьових пластин.
Ганна Іванівна - офтальмолог, дитячий офтальмолог вищої категорії. Спеціалізується на вирішенні різноманітних проблеми з очима, серед яких: почервоніння, болі, відчуття стороннього тіла в очах тощо; погіршення гостроти зору,
зміна характеру зору; зуд повік, почервоніння, утворення на повіках, тощо. Ганна Іванівна пройшла різноманітні курси тематичного удосконалення, а також навчання та стажування на базі офтальмологічного відділення Університетської клініки в м.Фрайбург, Німеччина.
Лікар-уролог займається ефективним лікуванням хронічних інфекцій сечовидільної, статевої системи, інфекцій, що передаються статевим шляхом, еректильної дисфункції, аденоми простати. Також спеціалізується на пластичній урології
Лікар отоларинголог із 11 роками досвіду. Займаюся діагностикою та лікуванням захворювань вуха, горла, носа у дорослих і дітей. Працюю за сучасними доказовими підходами, допомагаю пацієнтам швидко відновити здоров`я
Іськова Олександра Андріївна - дитячий хірург, торакальний хірург. Спеціалізується на невідкладних хірургічних станах в педіатрії, проводить планові огляди дітей. Лікує вроджені вади, гнійно-запальні захворювання у дітей та деструктивні пневмонії