Доктор Ткачуковский є досвідченим фахівцем і кваліфікованим анестезіологом, що володіє всіма сучасними технологіями анестезії, включаючи нейроаксиальну анестезію, також лікар на практиці застосовує методики еферентної терапії.
Юлія Миколаївна - лікар педіатр, консультант з грудного вигодовування. Спеціалізується на спостереження дітей першого року життя (оцінка фізичного і психомоторного розвитку, консультації з грудного вигодовування, введення прикорму). Лікує дитячі інфекційні хвороби (вітряна віспа, кір, скарлатина, розеола), хвороби органів дихання (гострі респіраторні вірусні інфекції, тощо),
хвороби шлунково-кишкового тракту (функціональні диспепсії, кишкові інфекції, харчові токсико-інфекції),
алергічні хвороби і хвороби шкіри (кропив’янка, алергічний риніт, атопічний дерматит) а також
хвороби сечо-видільних шляхів.
Олег Євгенович здійснює масаж для дорослих і дітей, при необхідності застосовує елементи мануальної терапії. Проводить масажі при викривленні хребта, пневмонії і бронхіті, масаж молочних залоз при мастопатії, масаж для поліпшення зору, від частих запаморочень, а також реабілітаційний масаж після операцій і переломів. Виконує спортивний, банковий і медовий масажі, масаж ніг «Фут-МАСАЖ». Практикує масажі для зняття напруженості і скутості тіла
Анна Миколаївна лікар педіатр, дитячий інфекціоніст. Проводить вакцинацію дітей, діагностику та лікування дитячих інфекційних захворювань, оформлення медичної документації тощо.
Подолог у медичному центрі Медлас пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів. Довірте здоров'я ваших ніг професіоналам у центрі Медлас! Я займаюся улюбленою справою! У ній є все, про що я мріяла: допомога людям, постійний розвиток і набуття досвіду, знайомство і спілкування з новими людьми. Люблю бачити посмішку на обличчях людей, коли їм стає краще після візиту. Моя робота - це моє хобі, яке мені ніколи не набридне.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар першої категорії, веде дорослий і дитячий прийом. Проводить терапевтичне і хірургічне лікування втрати волосся (алопеція, пересадка волосся: посттравматичний, післяопікових, рубцева, андрогенетична втрата волосся). Застосовує комплексну діагностику і лікування захворювань шкіри (дерматоскопію); волосся (тріхоскопія/фототріхограмма). Успішно використовує ін'єкційні методики: мезотерапію, аутоплазмотерапію/плазмоліфтінг, клітинну терапію. Консультант телевізійних передач