Лікар-уролог займається ефективним лікуванням хронічних інфекцій сечовидільної, статевої системи, інфекцій, що передаються статевим шляхом, еректильної дисфункції, аденоми простати. Також спеціалізується на пластичній урології
Лікар отоларинголог із 11 роками досвіду. Займаюся діагностикою та лікуванням захворювань вуха, горла, носа у дорослих і дітей. Працюю за сучасними доказовими підходами, допомагаю пацієнтам швидко відновити здоров`я
Іськова Олександра Андріївна - дитячий хірург, торакальний хірург. Спеціалізується на невідкладних хірургічних станах в педіатрії, проводить планові огляди дітей. Лікує вроджені вади, гнійно-запальні захворювання у дітей та деструктивні пневмонії
У своїй роботі керуюсь чинним законодавством України про охорону здоров'я, кодексом законів про працю та нормативно-правовими актами, що визначають діяльність органів управління та закладів охорони здоров'я, організацію ендокринологічної допомоги дітям. Дотримуюсь принципів та постулатів доказової медицини. Методи діагностики та лікування проводжу згідно протоколів надання медичної допомоги дітям за спеціальністю «Дитяча ендокринологія» затвердженим МОЗ України.
Олена Василівна – лікар педіатр вищої категорії. Займається введенням дітей від народження і до 18 років, плануванням та проведенням вакцинації, надання першої допомоги у гострій ситуації, діагностика та лікування патологічних станів у педіатрії.
Ірина Володимирівна – досвідчений фахівець в області ультразвукової діагностики.
На високоточному і сучасному обладнанні проводить всі види УЗ діагностики всього організму як дорослих, так і дітей від народження.