Таїсія Едуардівна – лікар акушер-гінеколог. Проводить консультування пацієнтів з питань акушерства та гінекології. Займається діагностикою, лікуванням та профілактикою запальних захворювань органів малого тазу. Здійснює планові огляди, використовуючи сучасні методи діагностики патологій шийки матки. Виконує кольпоскопію, забір урогенітальних аналізів, біопсію шийки матки,
пайпель-біопсію ендометрію та ін.
Ольга Сергіївна - акушер-гінеколог другої категорії. Спеціалізується на лікуванні запальних захворювань репродуктивної системи і корекції гормональних порушень
Катерина Дмитрівна спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних гінекологічних захворювань, а також порушень менструального циклу. Займається діагностикою та лікуванням патологій шийки матки, запальних захворювань органів малого таза, проводить корекцію менопаузальних порушень
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології, ендокринології, ультразвуковій діагностиці. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Проводить діагностику і лікування широкого спектру захворювань жіночої статевої сфери, включаючи маткові патології; спостерігає пацієнток в період вагітності.
Займається діагностуванням та лікуванням запальних захворювань жіночих статевих органів, проводить біопсію шийки матки, радіохвильове, лазерне виявлення патологій шийки матки. В роботі застосовує ультразвукове дослідження органів малого тазу, гістероскопію, проводить лікувально-діагностичне вишкрібання стінок порожнини матки
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та ендокринології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: кандидоз, дисплазія шийки матки, хламідіоз, гонорея, сифіліс та інші
Спеціалізується на діагностиці та профілактиці можливих вроджених вад на генетичному рівні. Виконує консультативний прийом жінок з невиношуванням вагітності, безплідних сімейних пар. Надає рекомендації з вибору генетичного обстеження, а також готовить жінок до процедури екстракорпорального запліднення. Кваліфіковано виконує ультразвукову діагностику усіх термінів вагітності.