Наталія В'ячеславівна спеціалізується на малій і дитячої хірургії, проводить лікування доброякісних утворень шкіри (бородавки, папіломи, невуси і т.д.), запальних захворювань і гнійних вогнищ м'яких тканин, безкровне відкриття фімозу, розведення синехій статевих губ у дівчаток. Захистила кандидатську дисертацію на тему: «Мініінвазивна хірургія та адресна антибактеріальна терапія в лікуванні гострих деструктивних пневмоній у дітей.
Андрій Борисович - лікар вищої категорії. У нього 30-річний досвід роботи в медицині, з них 23 - в неврології. Лікар має великий досвід лікування всіх видів неврологічних захворювань, в тому числі мігрені, остеохондрозу і судинних захворювань центральної нервової системи при необхідності застосовує м'які техніки мануальної терапії.
Конфіденційно займається виявленням захворювань, що передаються статевим шляхом, лікуванням простатиту, чоловічого безпліддя, аденоми, порушення еректильної функції, проводить корекцію сперматогенезу. Член Української асоціації дерматовенерологів і косметологів
Ендокринолог, має вищу категорію, проводить лікування всіх захворювань ендокринної системи: гіпертиреозу, гіпотиреозу, ожиріння, цукрового діабету, тиреоїдиту, нецукрового діабету, нефрогенного нецукрового діабету та ін.
Олена Вікторівна тривалий час веде клінічну практику як лікар-отоларинголог, проводить консервативну терапію гострих і хронічних патологій (запального або іншого характеру) ЛОР-органів.
Спеціаліст з лазерної медицини, проводить лазерне лікування варикозної хвороби, геморою, новоутворень шкіри. Також спеціалізується на інвазивному лікуванні грижі, флегмони, фурункула, карбункула, абсцесу, термічних або хімічних опіків, апендициту, холециститу, панкреатиту та інших хвороб.
Дмитро Миколайович проводить всебічну терапію запальних і функціональних патологій жовчного міхура, шлунка, печінки, підшлункової залози і кишечника. Доктор також виконує ендоскопічну діагностику внутрішніх органів
Професійний психолог з великим досвідом практики (з 2004 року). Тетяна Станіславівна надає допомогу людям з проблемами в особистому житті, на роботі, в стосунках з батьками і дітьми. Проводить індивідуальні та сімейні консультації, тренінги. Має успішний досвід в лікуванні панічних атак, тривожних розладів, депресій, залежностей
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, займається проведенням УЗД-досліджень для виявлення патологій жіночої статевої системи і їх подальшим лікуванням. Проводить гінекологічні операції: видалення бартолінової залози, радикальну гістеректомію, конізацію, ексцизії шийки матки та ін.
Ірина Анатоліївна – кандидат медичних наук, лікар акушер-гінеколог вищої категорії, репродуктолог, лікар УЗД. Складається в УАРМ – Українській асоціації репродуктивної медицини та ESHRE – Європейській асоціації репродукції людини та ембріології. Спеціалізується на репродуктивній медицині, лікуванні клімактеричних розладів, ендометріозу, ерозії шийки матки, вульвовагініту, сальпінгооофориту, дисплазії шийки матки, мікоплазмозу, уреаплазмозу, трихомоніазу. Ірина Анатоліївна проводить УЗД органів малого тазу жінки, УЗД прохідності маткових труб (ехогістеросальпінгоскопія).