Лікар спеціалізується на нейрофізіології. Проводить консультативний прийом, огляд, ЕЕГ. Також, визначає ступінь і характер ураження нервової системи хворого, аналізуючи такі функції, як: зір, слух, дотик, нюх, об'єм, координація рухів, електрична активність головного мозку та м'язових клітин. Веде прийом для дітей від 6 років
Харків, вул. Григорія Сковороди, 28-Б (Пушкінська)
Доктор спеціалізується на хірургії. Проводить хірургічне лікування глибоких опіків, пересадку шкіри, мамопластику, блефоропластику, абдомінопластику, оттопластику, ліпосакцію, хейлопластику, лабіопластику
Лікар терапевт займається лікуванням захворювань дихальної системи, серцево-судинної системи, хвороб шлунково-кишкового тракту, хвороб нирок та сечового міхура, алергічних захворювань.
Психолог надає підтримку дітям і дорослим.Головне бажання психолога, повернути віру в себе та свої можливості. Індивідуальний підхід та повага до кожної особи- головний пріоритет. Багаторічний досвід та здобуті знання дозволили зробити висновок: «Як думаємо, так і живимо!».
Доктор Донченко Владислава Юріївна- лікар-дерматолог вищої категорії, спеціаліст з естетичної медицини, лазерним технологіям омолодження та лікування шкіри, нехірургічним видам омолодження. Засновник та головний лікар клініки «Правильна косметологія».
Орел Олена Валентинівна – лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, лікар ультразвукової діагностики. Спеціалізується на плануванні сім’ї, лікуванні всіх форм безпліддя, невиношування вагітності та проблемах клімактеричного періоду. Щиро любить свою професію й кожного пацієнта, проходячи разом шлях від діагнозу до одужання та довгоочікуваної вагітності. Працює з глибокою емпатією, вірою в силу слова лікаря та турботою, яка надихає й підтримує.
Лікар спеціалізується на психіатрії, психотерапії, сексопатології. Проводить психотерапію, індивідуальні та сімейні консультації. Лікує такі захворювання і патології, як: ПА, РПП, тривожно-депресивні розлади
Ірина Елгуджівна - лікар-психіатр, нарколог. Лікар проводить консультації з дорослими, кодування. Займається лікуванням таких захворювань та патологій, як шизофренія, сенільні психози, психози органічного генезу, алкогольна та наркозалежність, алкогольні психози, алкогольна епілепсія.
Як фахівець я підтримуюча, уважна, що відноситься з великою повагою та прийняттям людини як багатогранної особистості. 19 річний практичний досвід допомагає мені тонко відчувати людину, її проблему і допомагати їй знайти сили, щоб вирішити її.
Я дуже люблю Життя, всі його прояви. Моя професія – це Прекрасна частина мого життя. І взагалі мені цікаво жити). Я люблю людей. Я вмію відчувати і реалізовувати себе, свої потреби та бажання і допомагаю своїм клієнтам досягти якісних змін у своєму житті