Лікар спеціалізується на ендокринології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, комплексне лікування, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: гіперпаратиреоз, цукровий діабет 1 і 2 типів, нецукровий діабет
Ольга Сергіївна більше 15 років проводить ендоскопічні дослідження з подальшим виявленням патологій стравоходу, шлунка, кишечника і т.д. Також доктор виконує взяття матеріалу для гістологічного дослідження
Олександр Миколайович працює лікарем-ендоскопістом більше 11 років. За час роботи неодноразово відвідував Міжнародні медичні конгреси в різних містах України та СНД з питань діагностики та лікування запальних захворювань шлунково-кишкового тракту. З 2016 року атестований на вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Ендоскопія»
Наталія В'ячеславівна спеціалізується на малій і дитячої хірургії, проводить лікування доброякісних утворень шкіри (бородавки, папіломи, невуси і т.д.), запальних захворювань і гнійних вогнищ м'яких тканин, безкровне відкриття фімозу, розведення синехій статевих губ у дівчаток. Захистила кандидатську дисертацію на тему: «Мініінвазивна хірургія та адресна антибактеріальна терапія в лікуванні гострих деструктивних пневмоній у дітей.
Андрій Борисович - лікар вищої категорії. У нього 30-річний досвід роботи в медицині, з них 23 - в неврології. Лікар має великий досвід лікування всіх видів неврологічних захворювань, в тому числі мігрені, остеохондрозу і судинних захворювань центральної нервової системи при необхідності застосовує м'які техніки мануальної терапії.
Конфіденційно займається виявленням захворювань, що передаються статевим шляхом, лікуванням простатиту, чоловічого безпліддя, аденоми, порушення еректильної функції, проводить корекцію сперматогенезу. Член Української асоціації дерматовенерологів і косметологів
Ендокринолог, має вищу категорію, проводить лікування всіх захворювань ендокринної системи: гіпертиреозу, гіпотиреозу, ожиріння, цукрового діабету, тиреоїдиту, нецукрового діабету, нефрогенного нецукрового діабету та ін.