Консультації з дорослими, сімейними парами та підлітками.
Я працюю в інтегративному підході, який дозволяє мені вибирати найбільш підходящий інструмент, поєднувати різні методи, орієнтуючись на особистість людини та її запит. Арт, КПТ, гештальт-терапія, гіпносуггестія
Лікар-невролог спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань нервової системи. До компетенції входить ведення пацієнтів із такими станами, як головний біль, запаморочення, епілепсія, інсульт, нейропатії, розсіяний склероз, хвороба Паркінсона, порушення сну та інші неврологічні розлади.
Фахівець проводить клінічний огляд, призначає необхідні дослідження (МРТ, КТ, електроенцефалографія тощо), підбирає індивідуальне лікування, а також здійснює динамічне спостереження пацієнтів.
Я — психолог, який готовий бережно, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі запитання.
Ви можете жити звичайним життям, але відчувати, що щось не так: не дихаєте повними грудьми, робити те, з чим не згодні, не розумієте свого місця в житті. Це не вирок! І я знаю, як з цим працювати.
У процесі психотерапії ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи та набудете досвід ефективної взаємодії з ними. Як результат — навчитеся розуміти свої реальні потреби, переживати складні почуття та знаходити альтернативні способи поведінки в звичних ситуаціях.
Під час нашої спільної подорожі я буду підсвічувати путь у темряві та підтримуватиму вас.
Дбає про післяопераційних пацієнтів “Око”.
Світла людина та чудовий спеціаліст хірургічного відділення. Від зустрічі з нею залишаються лише позитивні враження