Сирова Тетяна Михайлівна працює лікарем-офтальмологом 3 роки. Свою професійну діяльність вона розпочав після закінчення Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна та інтернатури на базі Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна. Вона має досвід роботи у відділеннях мікрохірургії катаракти і вітреоретинальної патології, катаракти і глаукоми, загальної патології ока, судинної патології ока та в пункті надання екстреної офтальмологічної допомоги.
Основні напрямки її роботи включають повну діагностику зору з оглядом очного дна, першу допомогу, оптичну когерентну томографію (ОКТ) та лікування запальних захворювань очей.
Дбає про післяопераційних пацієнтів “Око”.
Світла людина та чудовий спеціаліст хірургічного відділення. Від зустрічі з нею залишаються лише позитивні враження
Я – психолог, який готовий дбайливо, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі питання. Ви можете жити нормально, але відчувати -щось не так- не дихаєте повними грудьми, робите те з чим не згодні, не розумієте свого місця у житті. Це не вирок! І я знаю як із цим працювати. В психотерапії Ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи, отримаєте досвід ефективної взаємодії із ними. В результаті – навчитеся розуміти свої реальні потреби, проживати важкі почуття, знаходити альтернативні способи поведінки у звичних ситуаціях. У час подорожі в себе – я буду поряд з Вами, підсвічуватиму в темряві та підтримувати.
Доброзичливий та відповідальний лікар з досвідом роботи в ургентній медицині. Дотримується індивідуально-активного підходу до лікування пацієнтів. Постійно вдосконалює рівень знань та професійних компетенцій.
Рогожин Антон Вікторович — пульмонолог, фтизіатр, кандидат медичних наук, професор зі стажем 12 років. Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної системи
Лікар займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей. Призначає схеми лікування при гастриті, гастродуоденіті, сальмонельозі, дисбактеріозі, панкреатиті, дискінезії жовчовивідних шляхів. Надає допомогу при вроджених аномаліях розвитку шлунково-кишкового тракту