Я – психолог, який готовий дбайливо, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі питання. Ви можете жити нормально, але відчувати -щось не так- не дихаєте повними грудьми, робите те з чим не згодні, не розумієте свого місця у житті. Це не вирок! І я знаю як із цим працювати. В психотерапії Ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи, отримаєте досвід ефективної взаємодії із ними. В результаті – навчитеся розуміти свої реальні потреби, проживати важкі почуття, знаходити альтернативні способи поведінки у звичних ситуаціях. У час подорожі в себе – я буду поряд з Вами, підсвічуватиму в темряві та підтримувати.
Лікар займається лікуванням патологій суглобів (в т. ч. нестабільність колінного суглоба, остеоартроз, остеохондроз), плече-лопаткового періартриту і периартроза, розривів і розтягнення м'язів, сухожиль і зв'язок, травм і пошкоджень (ротаторної манжети плеча, зв'язок колінного суглоба, гомілковостопного суглоба , плечового суглоба, менісків), запалення сухожиль (тендиніт, трохантеріт). Проводить перев'язки, зняття гіпсової або полімерної пов'язки
Доброзичливий та відповідальний лікар з досвідом роботи в ургентній медицині. Дотримується індивідуально-активного підходу до лікування пацієнтів. Постійно вдосконалює рівень знань та професійних компетенцій.
Лікар ендокринолог. Член асоціації ендокринологів України. Надає допомогу пацієнтам з наступними патологіями: цукровий діабет, ожиріння, захворювання щитовидної залози, порушення функції надниркових залоз.
Лікар займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей. Призначає схеми лікування при гастриті, гастродуоденіті, сальмонельозі, дисбактеріозі, панкреатиті, дискінезії жовчовивідних шляхів. Надає допомогу при вроджених аномаліях розвитку шлунково-кишкового тракту
Анна Романесовна є висококваліфікованим фахівцем в галузі ревматології. Приймає з наступними захворюваннями: ревматоїдний артрит, остеоартрит (артроз), реактивний артрит, подагра, псоріатичний артрит, неуточнений артрит, запальні спондилоартрити, постінфекційний артрит, системний червоний вовчак та інші.