Харків

Лікар Ортопед-травматолог Одод Максим Станіславович на Doc.ua
Лікар Нутриціолог Гур'єва Наталя Миколаївна на Doc.ua
Лікар Психолог Коваленко Ольга Володимирівна на Doc.ua
4.0
Я – психолог, який готовий дбайливо, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі питання. Ви можете жити нормально, але відчувати -щось не так- не дихаєте повними грудьми, робите те з чим не згодні, не розумієте свого місця у житті. Це не вирок! І я знаю як із цим працювати. В психотерапії Ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи, отримаєте досвід ефективної взаємодії із ними. В результаті – навчитеся розуміти свої реальні потреби, проживати важкі почуття, знаходити альтернативні способи поведінки у звичних ситуаціях. У час подорожі в себе – я буду поряд з Вами, підсвічуватиму в темряві та підтримувати.
Лікар Алерголог Дюльдєва  Тетяна  Анатоліївна на Doc.ua
3.1
Лікар Невролог Гребенщикова  Юлія  Владиславівна на Doc.ua
3.1
Лікар-невролог першої категорії з десятирічним стажом роботи спеціалізується на лікуванні інсультів та постінсультних станів,вегето- судинної дистонії,панічних атак, остеохондрозу, уражень лицьового та трійничного нервів та інше. Лікра проводить консультативний прийом та призначає схему лікування неврологічних захворювань. Постійно підвищує свою кваліфікацію, чуйна, уважна до пацієнтів.
Лікар УЗД-фахівець, Хірург Душик Людмила Миколаївна на Doc.ua
1.4
Консультація
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, Фізіотерапевт, Хірург, Ендоскопіст, Трансплантолог Козуб Микола Іванович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Лікар Рентгенолог, УЗД-фахівець Кущ Павло Іванович на Doc.ua
Лікар рентгенолог, УЗД-фахівець з великим досвідом роботи в сфері функціональної діагностики. Проводить всі види УЗ-досліджень
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед Ковальов Володимир Петрович на Doc.ua
Лікар Кардіолог Тіщенко  Наталія  Вікторівна на Doc.ua
Тіщенко Наталія Вікторівна Лікар-кардіолог вищої категорії відділення інтервенційної кардіології Інституту загальної та невідкладної хірургії ім. В.Т. Зайцева НАМН Украіни Загальний медичний стаж - понад 30 років. Спеціалізації: • Кардіологія