Чуйний фахівець з глибокими знаннями і одна з ведучих лікарів-діагностів медцентру “ОКО". Завжди детально пояснює, яке лікування прописано пацієнтові й чому, веде пацієнта до самого одужання і турбується, щоб усе пройшло якнайліпше.
Проводить хірургію повік. А ще – перебуває на стражі здоров’я післяопераційних пацієнтів “Око”. Завжди на посту і швидко прийде на допомогу. Чудово поєднує професіоналізм і почуття гумору. А яка ж у неї гарна посмішка!
Досвідчений сімейний лікар, який спеціалізується на лікуванні захворювань терапевтичного, кардіологічного та гастроентерологічного профілю, надає комплексну медичну допомогу при хронічних і гострих станах, допомагає пацієнтам контролювати свій стан, веде постійний моніторинг здоров'я та підбирає індивідуальні схеми лікування.
Консультації з дорослими, сімейними парами та підлітками.
Я працюю в інтегративному підході, який дозволяє мені вибирати найбільш підходящий інструмент, поєднувати різні методи, орієнтуючись на особистість людини та її запит. Арт, КПТ, гештальт-терапія, гіпносуггестія
Дбає про післяопераційних пацієнтів “Око”.
Світла людина та чудовий спеціаліст хірургічного відділення. Від зустрічі з нею залишаються лише позитивні враження