Приватні лікарі Івано-Франківська

Лікар-ревматолог другої категорії проводить діагностику та лікування запальних і дегенеративно-дистрофічних захворюваннь суглобів та системних хвороб сполучної тканини. Зоряна Іванівна постійно підвищує свої фахові знання на обласних курсах та науково-практичних конференціях
Ірина Ярославівна – лікар гастроєнтеролог, терапевт. Сакціалізується на діагностиці та лікуванні гострих та хронічних захворювань внутрішніх органів, а також органів шлунково-кишкового тракту. Веде прийом дорослого населення.
Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 23
Тарас Богданович спеціалізується на діагностиці та лікуванні урологічних захворювань.
Ольга Тарасівна спеціалізується на оториноларингології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Займається лікуванням таких захворювань і патологій, як: отит, риніт, гайморит, тонзиліт, фарингіт, ангіна, ларингіт та ін.
Ігор Ярославович займається діагностикою и лікуванням судинних патологій. Спеціалізується на хірургічній та безопераційній терапії. Проводить підбір компресійного трикотажу
Тарас Григорович – лікар-дерматовенеролог медичного центру. Він займається підбором індивідуальної схеми лікування, яка розробляє одразу після постановки діагнозу. При необхідності, лікар призначає додаткові аналізи, які можна здати на базі медичного центру.Веде прийом для пацієнтів від 18 років
Надія Несторівна лікар невролог, рефлексотерапевт вищої категорії. Стаж роботи 16 років. Регулярно підвищує свої професійні навики,відвідуючи науково-практичні конференції, тренінги та ТУ за спеціальностями.
Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 6
Наталія Володимирівна більше ніж 15 років веде активну клінічну практику. Вона спеціалізується на лікуванні каріозних пошкоджень, коригуванні прикусу за допомогою брекет-систем, кап.
Спеціалізується на лікуванні гінекологічних проблем, підборі методів контрацепції. Виконує інтимну контурну пластику, гіменопластику. Працює також у пологовому відділенні
Лікар спеціалізується на ортопедії, травматології та вертебрології. Проводить консультативний прийом, ортопедичну корекцію хребта методом «короткого важеля», паравертебральні, параартікулярні блокади, зональні ін'єкції, карбоксітерапію, процедури ударно-хвільової терапії