Приватні лікарі Івано-Франківська

Юлія Віталіївна проводить механічну, ультразвукову, комбіновану чистки обличчя, пілінги, масаж обличчя, фонофорез, електропорацію, алмазну мікродермабразію, лазерне омолодження шкіри за smooth - технологією, біоревіталізацію, мезотерапії обличчя, тіла та волосистої частини голови.
Олена Олександрівна — лікар дерматокосметолог, володіє широким спектром косметологічних методик по очищенню, догляду та омолодженню шкіри. Спеціаліст апаратної косметології. Проводить мезотерапію, біоревіталізацію, плазмоліфтинг, контурну пластику та лазерну епіляцію
Аліна Володимирівна займається діагностикою, оглядом, профілактикою та лікуванням захворювань молочних залоз. Лікар лікує такі захворювання як мастопатія, мастит, пухлина молочних залоз тощо.
Лікар веде консультативний прийом жінок з запальними захворюваннями органів малого тазу (ендоцервіцит, вульвіт, кандидоз); Із захворюваннями, що викликані порушеннями ендокринної системи: гормонального фону та роботи залоз статевих органів; із порушеннях менструальної функції. Займається питаннями діагностики та лікуванням дісплазії шийки матки
Наталія Тарасівна - лікар-хірург, косметолог-інʼєкціоніст. Спецілізується на проведенні - склеротерапії телеангіоектазій та ретикулярних вен, контурної пластики губ, підборіддя, корекції носогубних заломів. Також лікар виконує тред ліфтинг (безопераційна підтяжка обличчя за допомогою мезониток), та армування обличчя колагенстимулюючими моно нитками.
Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 16 А (ТЦ «Горизонт», 2-й поверх)
Ярина Ярославівна практикує методи арт-терапії та гештальт підхід. Надає психологічну допомогу при підвищеній тривожності, страхах, невротичних розладах, проблемах взаємодії у колективах та сім'ї. Займається розвивально-корекційною роботою при порушеннях психічного розвитку. Проводить психологічне консультування батьків з питань розвитку та виховання дітей.
Аліна Юріївна консультує дерматологічних пацієнтів (збір анамнезу, огляд), направлення на додаткові методи обстеження. Постановка діагнозу та призначення лікування згідно протоколів МОЗ. Також лікар надає послуги в естетичній косметології: механічна/ультразвукова/комбінована атравматична чистка обличчя, карбоксітерапія, ферментотерапія, пілінги, та інше. Аліна Юріївна володіє методиками апаратної косметології, лазерної та Ін`єкційної косметології.
Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 23
Доктор проводить діагностичне обстеження, профілактику і лікування порушень в роботі центральної та периферичної нервової системи.
Людмила Дмитрівна – дитячий стоматолог. Лікар проводить лікування карієсу, пульпіту, періодонтиту у дітей, а також займається відбілюванням зубів
Первинний прийом лікаря-отоларинголога включає консультацію, збір анамнезу, огляд, пальпація ЛОР-органів та винесення діагнозу. Додатково отоларинголог може призначити ультразвукове обстеження та іншу уточнюючу діагностику, зокрема, здачу аналізів. Наталія Григорівна лікує такі захворювання, як риніт, тонзиліт, отит, гайморит та інше