Ольга Василівна займається профілактикою, діагностикою і лікуванням захворювань у дорослих та маленьких пацієнтів. При необхідності дає направлення до вузькоспеціалізованих спеціалістів. Організовує потрібні в індивідуальному випадку здачу аналізів та обстежень. Лікує захворювання, пов'язані з органами дихання, серцево-судинною системою, шлунково-кишкового тракту
Лікар терапевт. Активно практикує ведення пацієнтів терапевтичного профілю. Володіє знаннями надання невідкладної допомоги пацієнтам, що надходять в екстреному порядку. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування.
Веде прийом пацієнтів з 15 років. Проводить консультативний прийом з приводу неврологічних розладів. Займається постановкою паравертибральних блокад. Лікує наслідки перенесення гострих розладів мозкового кровообігу, енцефалопатії, мозководегенеративні захворювання, остеохондроз хребта, неврити лицьового і променевого нервів
Кваліфікований психотерапевт займається лікуванням тривожно-депресивних захворювань, обсесивно-компульсивних розладів, психосоматичних хвороб. Допомагає пацієнтам з безсонням, заїканням та сексуальнии розладами неорганічного походження
Аудіолог проводить обстеження слуху у дітей з народження і дорослих: такі, як: тональна аудіометрія, ігрова аудіометрія, імпедансометрія, тимпанометрія, отоакустичної емісія, об'єктивна кохлеарна аудіометрія, слухові потенціали-КСВП, ASSR. Також, проводить настройку слухових апаратів
Андрій Ковалюк – кваліфікований медик, проводить лікування дерматологічних та венерологічних захворювань. В сфері естетичної медицини має досвід проведення таких процедур, як лікування шкірних захворювань, рубців, акне; лазерні процедури (видалення татуювань та перманентного макіяжу); шугаринг та воскове видалення волосся; кріомасаж; програми догляду за різними типами шкіри
Проводить лапароскопічні, малоінвазивні операції, ультразвукові дослідження сечостатевої системи для діагностики і лікування таких патологій і захворювань, як: сечокам'яна хвороба, доброякісна гіперплазія передміхурової залози, гідронефроз (гідронефротична трансформація нирки), нефроптоз, кісти нирок, стриктура сечоводу, уретри, пухлини сечового міхура, передміхурової залози, нирок і сечоводів, варикоцеле, захворювання зовнішніх статевих органів у чоловіків і нетримання сечі у жінок
Лікар-психолог, автор і ведуча курсів про відносини. Проводить сеанси швидкої психологічної допомоги, допомагає позбутися страхів, негативних установок, блоків, налагодити стосунки з коханою людиною. Лікує такі стани, як: депресія, емоційна травма, апатія, низька самооцінка, любовна залежність, фрустрація, фобії.
Остап Ярославович спеціалізується на неврології. Проводить лікувальні блокади,
терапію хронічних больових синдромів ботулотоксином. Займається лікуванням всіх типів головного болю, епілепсію та неепілептичні пароксизмальні стани, рухові розлади, нейродегенеративні захворювання
уражень нервів, розладів сну.
Олег Олегович спеціалізується на терапевтичному лікуванням зубів, пародонту сучасними методами та матеріалами. У роботі використовує операційний мікроскоп для досягнення найкращих результатів. Індивідуально навчає пацієнтів гігієні порожнини рота.