Лікар займається діагностикою і лікуванням порушень серцевого ритму (аритмії), атеросклерозу, стенокардії, гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця, набутих вад серця у стадії компенсації, хронічної серцевої недостатності (ХСН) в стадії компенсації, хронічної легеневої гіпертензії
Тарас Любомирович займається проведенням діагностичної і лікувальної гастроскопії, колоноскопії. Проводить також всі інші ендоскопічні маніпуляції у своїй медичній практиці, а крім того – операції та інші обстеження шлунково-кишкового тракту і лікувальну ендоскопію
Світлана Станіславівна займається патронажем дітей з народження до 18 років. Спеціалізується на лікуванні інфекційних та гострих захворювань. Проводить імунопрофілактику з метою попередження, уникнення поширення і ліквідації інфекційних хвороб у дітей.
Ніна Юріївна – фахівець у сфері дитячої кардіоревматології. Спеціалізується на лікуванні вроджених, набутих захворювань серцево-судинної системи, запальних захворювань сполучної тканини. Володіє передовими методиками діагностики, терапії патологій даного типу.
Надія Михайлівна - косметолог, який спеціалізується на проведенні ультразвукової чистки обличчя, а також мануальної. Допомагає позбавитись від чорних цяток на обличчі, висипань. Робить своїм клієнтам класичний масаж обличчя, лімфодренажний, проводить процедуру мезотерапії та дарсонвалізації
Олена Володимирівна займається проведенням УЗД внутрішніх органів, дає експертну оцінку результатам УЗ-досліджень. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, органів малого тазу, м'яких тканин, грудних та молочних залоз.
Уважний і грамотний фахівець здійснює лікування виявлених захворювань зубів та ротової порожнини, як терапевтичними стоматологічними процедурами, так і, при необхідності, хірургічними, ортодонтичними втручаннями. Успішно практикує виправлення прикусу застосуванням знімних і незнімних брекет-систем, протезування традиційними методами або шляхом встановлення імплантів.
Володимир Володимирович займається терапевтичним лікуванням зубів. Також він є спеціалістом з ортодонтії – коригує прикус шляхом встановлення брекет-систем, кап.
Роксана Ріфкатівна спеціалізується на діагностиці, комплексному лікуванні захворювань жіночої статевої системи. Володіє методиками лікування патологій шийки матки апаратом Surgitron та за допомогою лазерної терапії.