Досвідчений психотерапевт допомагає дорослим і маленьким пацієнтам впоратися з низькою самооцінкою, посттравматичним стресом, нав'язливими думками, складнощами в професійному та кар'єрному розвитку. Діагностує і лікує психосоматичні розлади та їх наслідки. Крім того, лікар консультує дорослих з питань інтимного здоров'я і сексуальних відносин у чоловіків і жінок. Є сертифікованим тренером з питань СОГІ (сексуальна орієнтація та гендерна ідентичність). Також лікар працює за напрямом гештальт-терапії.
Ілля Львович спеціаліст з сучасного доказового лікування неврозів, панічних розладів, страхів, тривоги, розладів вегетативної нервової системи, депресії
Віра Борисівна працює з дітьми раннього та старшого віку та з дорослими. Проводить клінічне діагностичне інтерв'ювання, встановлення попереднього діагнозу у випадках розладу аутистичного спектру, при затримці психологічного та мовленнєвого розвитку, синдромі гіперактивності з дефіцитом уваги. Працює з такими порушеннями, як обсесивно-компульсивний розлад, страхи, тривога, депресії.
Алла Вікторівна проводить індивідуальне консультування і допомагає вирішувати проблеми, пов'язані з почуттям провини, заниженою самооцінкою і невпевненістю в собі. Допомагає в здобутті професійної орієнтації, в пошуку вибору професії. Працює з тривожними розладами, страхами, нав'язливими станами, панічними атаками, депресивними розладами.
Психолог, психотерапевт, особистий коуч-тренер. Орієнтація 3-х шкіл: позитивна психотерапія, гештальт-психотерапія, універсальний системний підхід. Займається наданням допомоги при кризах: вікових, особистісних, сімейних, міжособистісних. Працює з дітьми від 6 років.
Нарколог, психотерапевт з тридцятирічним досвідом роботи, займається порятунком від алкогольної, наркотичної та інших залежностей, допомагає в позбавленні від зайвої ваги.
В КОЖНОМУ МІСТІ ЛІКАР ВЕДЕ ПРИЙОМ ТІЛЬКИ ПО ПОПЕРЕДНЬОЇ ЗАПИСИ.
Лікар проводить психотерапію та консультування з дорослими, дітьми (від 3-х років) і сімейними парами. Групова психотерапія з підлітками (від 10-ти - до 18 років). Формат короткостроковий, проблемно-орієнтованої і тривалої психоаналітичної психотерапії. У повному обсязі діагностує особистість і пізнавальні (когнітивні) процеси - оцінка навичок, особистісні профілі, профорієнтація і т.д.
Досвід роботи з психосоматичними і соматоформні розладами, запамороченнями, синдромом ВСД, панічні атаки. Реабілітація хворих після перенесених судинних порушень головного мозку.
Веде прийом підлітків (з 14 років) і дорослих. Допомагає розібратися в проблемах з самореалізацією, роботою, сімейних відносин і партнерських, впоратися з залежностями, депресіями, харчовими розладами і т.д. Багаторазово брала участь в телепередачах на 51 каналі, в проектах міжнародних та українських психоаналітичних організацій (конференції, семінари).
Психіатр вищої категорії, валеолог, психофізіолог, психотерапевт. Є головним фахівцем з південно-центральному регіону Слов'янського альянсу оздоровчих тренінгових програм у сфері методик корекції ваги. Також його авторству належать інтегративні програми щодо коригування харчової залежності, надмірної ваги, булімії, інших адикцій - всі вони підтверджені 36 авторськими свідоцтвами, 11 держпатентами.