Дніпро

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психіатр Лемягова Інна Юріївна на Doc.ua
4.8
Лікар надає допомогу пацієнтам при органічних психічних розладах (деменція судинного походження, при хворобі Паркінсона, Альцгеймера), шизофренії, шизотипових та маревних розладах.
Лікар Психіатр Сазонова Дар'я Валентинівна на Doc.ua
4.4
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на психіатрії. Професійні інтереси – лікування панічних, маячних, тривожних, обсесивно-компульсивних і інших видів розладів. Також допомагає пацієнтам, які мають різні залежності..
Лікар Психіатр Чудакова Лариса Бориславівна на Doc.ua
4.4
З 1992 року Людмила Бориславівна очолює дитяче психіатричне відділення та допомагає сотням сімей долати виклики, пов’язані з психічними розладами. Діагностика та лікування психічних розладів та розладів поведінки у дітей та підлітків. Кандидат медичних наук і експерт МОЗ України з питань лікування аутизму та епілепсії. Її професійна діяльність — це не просто медицина, це місія зробити світ трішки кращим для тих, хто потребує особливої уваги. Її праця — це невтомна боротьба за майбутнє кожної дитини.
Лікар Психіатр, Психотерапевт Анісімов  Сергій Вікторович  на Doc.ua
4.3
Лікар займається діагностикою та лікуванням психічних захворювань, тривожності, депресивних розладів, вегетативних розладів, порушень адаптації.
Лікар Психіатр Кияненко  Дарʼя Олександрівна  на Doc.ua
4.0
Лікар Психіатр Кульбіцька  Марія  Олександрівна на Doc.ua
4.0
Марія Олександрівна спеціалізується на психіатрії дорослій та дитячій. Працює з такими з такими проблемами та хворобами, як: діти від 4 до 18 років - тривожно-депресивні розлади у дітей та підлітків, розлади поведінки та емоцій дитячого та підліткового віку, розлади пов'язані з психологічним розвитком; дорослі- афективні стани (депресивні епізоди, тривожно-депресивний розлад, біполярно-афективний розлад, панічний розлад) різної етіології, психосоматичні розлади, розлади харчової поведінки. Також працює з пацієнтами, які мають основне соматичне захворювання.
Лікар Психіатр Огоренко Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Серед професійних обов'язків лікаря - консультування пацієнтів з психічними проблемами, виявлення і лікування розладів психіки - порушень сну, панічних атак, депресивних станів, наслідків стресів, вегетативних нападів, психосоматичних розладів і т. Д. В роботі Вікторія Вікторівна застосовує сучасні методики терапії
Лікар Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Сексолог Кулікович Антон Юрійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Ти не один. Я знаю, що тобі важко. Страх і тривога перед невідомим майбутнім, життя в реаліях війни вселяють почуття безпорадності. Викликають безліч запитань. Від пошуку відповідей на які стає лише гірше. Знай, ти не один. Подзвони, і я допоможу. Знайти правильні відповіді, налагодити стосунки в сім'ї, порозумітися з дитиною. Допоможу впоратися з тривогою, подолати страх і знайти правильний шлях. Знову повірити в себе та свої сили. Антон Юрійович. PhD (к.ю.н.), лікар-психіатр, психотерапевт, який пройшов 14-річну практичну школу вітчизняної психіатрії та 4-річну практичну та наукову школу зарубіжної психіатрії. Автор спеціалізованих лекційних програм, що підвищують рівень розуміння проблематики в галузі процесів, що впливають на людину та людство в цілому.
Лікар Психіатр Созонова Дар'я Валентинівна на Doc.ua
Доктор Созонова Д.В. має значний клінічний досвід в області дитячої психіатрії, фахівець займається оцінкою психологічного та розумового розвитку дитини, займається веденням дітей з гіперактивністю, розладами психічного спектра, розладами мови, сну і т.д.
Лікар Психіатр, Психотерапевт Трегубов Ілля Львович на Doc.ua
Ілля Львович спеціаліст з сучасного доказового лікування неврозів, панічних розладів, страхів, тривоги, розладів вегетативної нервової системи, депресії
chevron_left 3 4
Показати ще 4 Лікаріautorenew