Під час навчання в медичній академії не втрачала часу і три роки працювала операційною медсестрою в хірургічному відділенні,де навчилася різноманітним маніпуляціям та наданню першої медичної допомоги, відвідувала наукові гуртки,виступала з доповідями і постійно покращувала свої знання)
В 2020 році після закінчення академії за спеціальністю лікувальна справа я вирішила, що стану саме неврологом,тому проходила інтернатуру в Одеському медичному університеті до 2022 року де паралельно стажувалася в інсультному відділенні міста Херсон та Херсонській обласній лікарні, а також працювала медсестрою в ковідному відділенні лікарні ім.Тропіних.
Додатково в 2021 році закінчила курси з медичного,загального та дитячого масажу.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 20 відгуків
Ганна 23 Лютий 2026
Візит пройшов на найвищому рівні, лікар чудовий.
Владислав 06 Серпень 2025
Вікторія 12 Березень 2025
Мій син був поранений і вже більше пів року у нас немає прогресу в лікуванні, пройшли багато лікарів і шпиталів. Лікар дала нам надію і показала в яку сторону нам потрібно йти. Перші враження хороші, у нас зʼявилась надія на одужання.
Юлія 10 Січень 2025
Візит пройшов чудово в даного лікаря. Анна Костянтинівна хороший лікар та прекрасний, професійний спеціаліст. Тепер буду рекомендувати цього лікаря всім своїм знайомим.
Алла 18 Вересень 2024
Гарний лікар
Людмила 05 Вересень 2024
Я дуже задоволена, навіть більше, ніж сподівалася, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
16 Серпень 2024
Олександр 05 Серпень 2024
Все було добре, сервіс супер! Лікар професійно все порадив, знайшли проблему, все вирішили, візит сподобався
Ірина 30 Липень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.