Юлія Ігорівна спеціалізується на лікуванні захворює в гінекології і акушерстві: жіноче безпліддя, менопауза, порушення менструального циклу і т.д. Спеціалізується на виявленні патологій шийки матки.
Лікар офтальмолог, має вищу категорію. Працює в галузі профілактики, діагностики та лікування проблем із зором у пацієнтів. У сферу її діяльності входить "боротьба" з такими захворюваннями: кон'юнктивіт, блефарит, кератит, увеїт, відшарування і розриви сітківки та ін.
Лікар спеціалізується на дитячій неврології. Займається лікуванням таких захворювань, як: церебральний параліч, паралітичні синдроми, епілепсія, епілептичні синдроми, наслідки перенесених запальних захворювань центральної нервової системи, ураження лицьового і трійчастого нерва; синдром вегетативної дисфункції та інші
Наталія Георгіївна займається ортодонтичною хірургією щелеп, естетичною хірургією обличчя, хірургією верхньощелепного синуса, реконструктивною хірургією і т.д. Наталія Георгіївна автор наукової роботи «Удосконалення лікування переломів нижньої щелепи нової назубних дротяної шиною» 2012 65 друкованих та електронних статей, 10 винаходів.
Психолог-консультант, медичний психолог, педагог. Дотримується холістичного погляду на природу психічного, допомагає не просто вирішити проблему, а й побачити себе цілісно, що збільшує адаптованість і ефективність особистості.
Олександр Леонідович - лікар офтальмохірург вищої категорії, кандидат медичних наук. Головний лікар медичних центрів Новий Зір (Дніпро, Кривий Ріг). Спеціалізується на хірургії катаракти та рефракційній хірургії (лазерна корекція зору).
Олена Іванівна - сертифікований фахівець в області косметології, який володіє сучасними методиками контурної пластики, ін'єкцій краси і іншими процедурами.
Валентин Михайлович як лікар-невролог займається всебічної терапією неврологічних патологій, його робоче поле діяльності включає терапію судинних уражень мозку, порушення функції периферичної нервової системи, нейрогенних патологій хребта.