Дніпро

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог-терапевт  Конов Станіслав на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар стоматолог – терапевт. Проводить лікування карієсу, періодонтиту, пульпіту, реставрацію зубів, пломбування зубів, лікування кореневих каналів, відновлення кукси зуба, а також апікальну мікрохірургію.
Лікар Масажист Завгородній Богдан Сергійович на Doc.ua
Проводить антицелюлітний масаж за авторською технікою з додаванням медового масажу, банок та техніки ", бразильські сідниці", з опрацюванням всіх проблемних зон, класичний масаж з опрацюванням тригерних точок, лімфодренажний, лікувальний з додаванням Body Blade, масаж обличчя з додаванням баночок та Гуаша, масаж Ломі-Ломі.
Лікар Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Бондаренко Іван Романович на Doc.ua
Іван Романович - лікар стоматолог-терапевт, ендодонтист. Займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, кореневих каналів та ін.
Лікар Стоматолог Миролюбова Олександра Геннадіївна на Doc.ua
Веде терапевтичний прийом дітей. Професійні інтереси - лікування каріозних пошкоджень, герметизація фісур, навчання гігієнічної чистки ротової порожнини.
Лікар Косметолог Журавльова Лілія Костянтинівна на Doc.ua
Косметолог, спеціалізується на проведенні процедур для омолодження шкіри обличчя. Також проводить депіляцію, шугарінг, лікування куперозу, акне і постакне.
Лікар Масажист Борох Сергій Ігорович на Doc.ua
Масажист, проводить такі види масажу: класичний, лімфодренажний, тонізуючий, антицелюлітний і ін.
Лікар Реабілітолог, Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Холодкова Ірина Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на реабілітології і спортивній медицині. Проводить консультативний прийом, оцінку стану пацієнта, діагностику та складання плану лікування, його коригування у процесі реабілітації, розробку дієтичних програм і фізіотерапевтичне лікування
Лікар Масажист Харченко Яна Володимирівна на Doc.ua
Посмішка, м'які дотики, тихий голос – це інструменти, за допомогою яких Яна Володимирівна входить у емоційно-психологічний контакт із немовлям. Проводить профілактичний, оздоровчий, зміцнюючий масаж та гімнастику для гармонійного зростання та розвитку малюка з 2 місяців до 1 року. А також навчальну програму для батьків із техніками профілактичного масажу.
Лікар Невролог Прохач Юлія Валеріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Дитячий невролог, в професійну сферу діяльності якого входять такі обов'язки: проведення блокад (паравертебральних, провідникових, новокаїнові і ін.), А також лікування невриту, остеохондрозу, радикуліту, болі в шиї, болі в спині, запалення сідничного нерва і т.д.
Лікар Стоматолог Старик Марк на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Веде прийом для дітей. Виконує лікування карієсу молочних і постійних зубів, професійну гігієну порожнини рота, видалення тимчасових зубів та ін.