Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Веде прийом для дітей. Виконує лікування карієсу молочних і постійних зубів, професійну гігієну порожнини рота, видалення тимчасових зубів та ін.
Юлія Михайлівна - досвідчений фахівець за профілем загальної гінекології: вона лікує хвороби запальної природи, хвороби, які можуть передаватися статевим шляхом. Також доктор Ковехова займається супроводом вагітних (при нормальній / ускладненою вагітності, після ЕКЗ).
Ольга Іванівна обіймає посаду головного лікаря Міжнародного центру Genesis Dnepr. Доктор Ревіло О. І. є досвідченим акушером-гінекологом, вона має за даним напрямком вищу категорію. Серед її професійних інтересів - лікування хвороб гінекологічного профілю, супровід вагітності (при втраті плода, після ЕКЗ, ускладненою / нормальної).
Тарас Григорович спеціалізується на допоміжних методиках репродуктивних технологій, також він займається лікуванням хвороб за профілем андрології та гінекології. Лікар Аргат обіймає посаду завідувача відділенням ДРТ (ЕКО).
Фахівець з фізичної реабілітації, тайського масажу. Досконало володіє техніками реабілітаційного масажу. Інструктор по Йога-терапії, Кундаліні і Хатха Йоги, гімнастики цигун, Белояр
Директор центру "Імаго", практичний психолог і психотерапевт, пріоритетний напрямок роботи консультування і психотерапія дорослих, застосування на практиці таких психотерапевтичних методик як псіхоаналітичний аналіз, поведінково-когнітивний аналіз, а також використання екзістенціального і еклітичного підходу.
Психолог, розробляє і проводить тренінги особистісного росту, а також працює з дітьми та підлітками. Проводить семінари з соціоніки. Працює за такими напрямками: розвиток здібностей у підлітків, криза сенсу життя і середнього віку, створення партнерських відносин.
Лікар функціональної діагностики вищої категорії, займається оцінкою функціональних можливостей органів і систем організму, а також діагностикою захворювань за допомогою інструментальних методів дослідження. Проводить ЕКГ, добове моніторування артеріального тиску, ультразвукове дослідження серця (ехокардіографія), пробу з фізичним навантаженням і ін.