Приватні лікарі Дніпра

Закревська Олена Валентинівна
Дніпро, Запорізьке шосе, 38
Лікар гастроентеролог, кандидат медичних наук, тривалий час працювала терапевтом, тому проводить комплексне лікування пацієнта при проблемах з шлунково-кишковим трактом. До компетенції лікаря входить лікування панкреатиту, виразкової хвороби, гастриту, дуоденіту і ін.
Лікар-гінеколог вищої категорії. Проводить діагностику і лікування захворювань органів малого таза. Консультує жінок під час і після вагітності. Проводить відеокольпоскопію, радіохвильове лікування шийки матки, видалення папілом і кондилом.
Ірина лікар-інфекціоніст вищої категорії. Вона займається лікуванням інфекційних і різних вірусних хронічних захворювань, таких як гепатити А, В, С, ВІЛ та ін.. І застосовує до них нові методи лікування і спостереження.
Професіонал з 20-річним стажем роботи, досвідчений пародонтолог. Регулярно відвідує міжнародні конгреси, курси та семінари, щорічно підвищує кваліфікацію у кращих практикуючих лікарів України, Італії
Лікар допомагає знайти внутрішній баланс, розв’язати емоційні труднощі та покращити якість життя через глибоку роботу з психоемоційним станом. Працює як із дітьми та підлітками, так і з дорослими, використовуючи сучасні підходи до психологічної підтримки та розвитку.
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Провідний спеціаліст регіону по урології, є членом Асоціації урологів України. Пацієнти звертаються до Наталі Ярославівні з симптомами дискомфорту під час сечовипускання, хворобливого статевого акту, зниження потенції, виділень з уретри, безпліддя.
Лікар є автором методики для поліпшення сну без медикаментів при безсонні, а також швидкого відпочинку, стабілізації емоційної сфери. Застосовує і розробляє методики знеболювання за допомогою технік гіпнотерапії
Оксана Миколаївна - лікар-фтизіатр першої кваліфікаційної категорії, яка має досвід роботи понад 15 років. Приймає дітей з народження до 18 років. Завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення.
Дніпро, вул. Московська, 12, офіс № 424
Лара Серебрянська є досвідченим лікарем-нутриціологом, дієтологом і гастроентерологом, тренером з розвитку та ефективності особистості. За свою тривалу практичну Діяльність Лара Серебрянська заснувала імідж-центр естетики та розвитку особистості «My Sun Life» і «Центр корекції ваги і розвитку особистості».
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить видалення сторонніх тіл, пробок зовнішнього слухового проходу; видалення сторонніх тіл порожнини носа; блокаду нижніх носових раковин; промивання порожнини носа методом переміщення рідини (за власним призначенням)