Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Тараненко Алеся Миколаївна на Doc.ua
Лікує некаріозні пошкодження зубів, а саме гіпоплазію емалі, флюороз емалі, клиновидний дефект, патологічну стертість зубів, некроз твердих тканин, ерозію емалі, гіперестезію. Також займається лікуванням каріозних пошкоджень, ускладнень, викликаних карієсом.
Лікар Реабілітолог Русина Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Фізичний реабілітолог спеціалізується на заняттях з пілатесу, реформерах, на лікувальній фізкультурі. Допомагає пацієнтам зміцнити спину, хребет, виправити поставу, займається лікуванням сколіозу, міжхребцевих гриж, остеохондрозу, реабілітацією після інсультів та інфарктів, відновленням після пологів
Лікар Стоматолог Зайцев Ігор Вікторович на Doc.ua
Займається терапевтичною, хірургічною стоматологією. Проводить зубозберігаючі процедури - лікує ураження зубів каріозної, некаріозної природи. У випадках, коли зберегти зуб неможливо - проводить видалення.
Лікар Стоматолог Кулєшова Євгенія Олександрівна на Doc.ua
Лікар стоматолог, проводить лікування карієсу, періодонтиту, захворювань пародонту, реставраціями всіх груп зубів зі штифтами (скловолоконними) і без і т.д.
Лікар Стоматолог Виклюк Альона Василівна на Doc.ua
У професійні інтереси лікаря входить відбілювання зубів, реставраційні методики, установка пломб, зняття зубних відкладень, лікування хвороб, що виникають в кореневих каналах.
Лікар Косметолог Попова Кароліна Володимирівна на Doc.ua
Спеціаліст-косметолог, займається вирішенням проблеми випадіння волосся, видаленням небажаного волосся на тілі, омолодженням і очищенням шкіри за допомогою наступних методик: гальваніки, Дарсонваля, ультразвукової чистки (УЗ скрабер), мікрострумів.
Лікар Невролог Аксененко Олександра Володимирівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дитячій неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології неврологічного спектра. Є членом Європейської спільноти дитячих неврологів
Лікар Стоматолог Васильківська  Наталія на Doc.ua
Спеціалізується на стоматології. Виконує професійне чищення зубів.
Лікар Стоматолог Борова Анна  на Doc.ua
Лікар другої категорії
Анна Борова – дитячий лікар-стоматолог. Спеціалізується на лікуванні зубів, видаленні зубів, протезуванні зубів, чищенні зубів, фторуванні, протезуванні цирконієвими коронками, герметизації та фісур.
Лікар Стоматолог Богуславська Александра Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Олександра Богуславська – дитячий лікар-стоматолог. Спеціалізується на лікуванні, видаленні та протезуванні зубів. Також лікар виконує чищення зубів, фторування, протезування цирконієвими коронками, герметизацію фісур.