Приватні лікарі Дніпра

Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить «Зозулю», промивання лакун піднебінних мигдалин, промивання сірчаних пробок, туалет вуха. Лікує такі захворювання і патології, як: риносинусит, вазомоторний риніт, хронічний тонзиліт, фарингіт, ларингіт, отит, сірчані пробки, поліпи порожнини носа
Барсукова Лариса Ізотовна
Лікар проводить розтин фурункулів, карбункулів, видалення стрижнів, збір матеріалу для обстеження на ЗПП. Спеціалізується на лікуванні гострих, хронічних дерматозів, екземи, псоріазу, атопічного дерматиту, вітіліго, корости, себореї, захворювань волосся, нігтів, мікозів
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Дитячий кардіолог вищої категорії, проводить діагностику, лікування і профілактику хвороб у дітей від народження і до 18 років. Спеціалізується на виконанні ЕКГ, ЕХО-КГ і добовому вимірі артеріального тиску.
Дніпро, бул. Слави, 2-Б
Тетяна Валеріївна - лікар офтальмолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікування захворювань офтальмологічного профілю. Проводить первинне обстеження з консультативним висновком лікаря для дорослих. Також Тетяна Валеріївна проводить оперативне лікування катаракти, глаукоми, косоокості, доброякісних новоутворень на повіках (ксантелазм, халязіон, перігій) та інше.
Дніпро, вул. Генерала Захарченко 10
Сергій Алимович - сонолог, УЗ-фахівець, проводить різні ультразвукові дослідження. Лікар компетентний в дослідженні щитовидної залози, органів черевної порожнини, молочних залоз, органів малого таза, суглобів, мошонки і ін. Сергій Алимович допомагає з точністю виявити різні патології, зокрема на початкових стадіях
Інна Іванівна - лікар-психіатр вищої категорії, лікар-нарколог та дитячий психіатр зі стажем 28 років. Консультує не тільки в Україні, а й в інших країнах: Америка, Ізраїль, Польща та Австрія. А зараз, в умовах війни, географія консультування та ведення пацієнтів у лікуванні збільшилась в рази. Інна Іванівна більше 18 років займається міжнародним клінічним дослідженнями, є членом ЄPA (Європейська Психіатрична Асоціація), та зав. відділенням «Психосоматика» в обласній лікарні КП "Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги». Головний принцип у роботі лікаря: допомогти пацієнтові покращити та повернути якість та повноцінність життя. Обов'язково робота з сім'єю, вони допомагають вчасно помітити зміни у стані, вчасно дадуть ліки, вчасно нагадають про візит до лікаря.
Іван Вікторович - уролог вищої категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань сечового міхура і статевих органів чоловіків і жінок. Проводить повний комплекс діагностичних і терапевтичних процедур, необхідних для ефективного лікування хронічних і гострих процесів в органах сечовивідної і репродуктивної систем
Дніпро, м. Дніпро, пр-т Гагаріна, 165
Лікар спеціалізується на реабілітології і лікувальному масажі. Проводить консультативний прийом, оцінку стану пацієнта, діагностику та складання плану лікування, розробку дієтичних програм, фізіотерапевтичне лікування
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Займається лікуванням і профілактикою захворювань шлунково-кишкового тракту у дорослих. Є експертом у лікуванні всіляких патологій слизової шлунка, функціональних розладів кишечника, рефлюксної хвороби, патологій печінки і жовчного міхура різного генезу, харчових розладів
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Ендокринолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні проблем із щитовидною залозою і недостатнім або надлишковим виробленням гормонів. Зокрема, лікує цукровий діабет, хвороба Аддісона, Іценко-Кушинга, гіпертиреоз, гіпотиреоз та інші порушення роботи ендокринної системи