Приватні лікарі Дніпра

Дніпро, бул. Слави, 2-Б
Тетяна Валеріївна - лікар офтальмолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікування захворювань офтальмологічного профілю. Проводить первинне обстеження з консультативним висновком лікаря для дорослих. Також Тетяна Валеріївна проводить оперативне лікування катаракти, глаукоми, косоокості, доброякісних новоутворень на повіках (ксантелазм, халязіон, перігій) та інше.
Дніпро, вул. Генерала Захарченко 10
Сергій Алимович - сонолог, УЗ-фахівець, проводить різні ультразвукові дослідження. Лікар компетентний в дослідженні щитовидної залози, органів черевної порожнини, молочних залоз, органів малого таза, суглобів, мошонки і ін. Сергій Алимович допомагає з точністю виявити різні патології, зокрема на початкових стадіях
Інна Іванівна - лікар-психіатр вищої категорії, лікар-нарколог та дитячий психіатр зі стажем 28 років. Консультує не тільки в Україні, а й в інших країнах: Америка, Ізраїль, Польща та Австрія. А зараз, в умовах війни, географія консультування та ведення пацієнтів у лікуванні збільшилась в рази. Інна Іванівна більше 18 років займається міжнародним клінічним дослідженнями, є членом ЄPA (Європейська Психіатрична Асоціація), та зав. відділенням «Психосоматика» в обласній лікарні КП "Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги». Головний принцип у роботі лікаря: допомогти пацієнтові покращити та повернути якість та повноцінність життя. Обов'язково робота з сім'єю, вони допомагають вчасно помітити зміни у стані, вчасно дадуть ліки, вчасно нагадають про візит до лікаря.
Іван Вікторович - уролог вищої категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань сечового міхура і статевих органів чоловіків і жінок. Проводить повний комплекс діагностичних і терапевтичних процедур, необхідних для ефективного лікування хронічних і гострих процесів в органах сечовивідної і репродуктивної систем
Дніпро, м. Дніпро, пр-т Гагаріна, 165
Лікар спеціалізується на реабілітології і лікувальному масажі. Проводить консультативний прийом, оцінку стану пацієнта, діагностику та складання плану лікування, розробку дієтичних програм, фізіотерапевтичне лікування
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Займається лікуванням і профілактикою захворювань шлунково-кишкового тракту у дорослих. Є експертом у лікуванні всіляких патологій слизової шлунка, функціональних розладів кишечника, рефлюксної хвороби, патологій печінки і жовчного міхура різного генезу, харчових розладів
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Ендокринолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні проблем із щитовидною залозою і недостатнім або надлишковим виробленням гормонів. Зокрема, лікує цукровий діабет, хвороба Аддісона, Іценко-Кушинга, гіпертиреоз, гіпотиреоз та інші порушення роботи ендокринної системи
Акушер-гінеколог веде вагітність, проводить консультативні та профілактичні гінекологічні прийоми. Олена Миколаївна також фахівець з ультразвукової діагностики. Діагностує і лікує урогенітальні інфекції, патології ендометрія, проблеми менопаузи, запальні захворювання, гормональні патології
Микола Миколайович - лікар акушер-гінеколог вищої категорії, лікар УЗД. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних захворювань органів малого тазу у жінок. Проводить УЗД органів малого тазу, УЗД молочної залози, УЗД сечового міхура та нирок, УЗД черевної порожнини, УЗД щитоподібної залози, УЗД малих термінів вагітності КТГ, акушерське УЗД.
Дніпро, вул. Святослава Хороброго, 12 (БЦ Цитадель, 2 поверх, офіс 207)
Тетяна Миколаївна лікар невропатолог вищої категорії. Займається обстеженням і підбором оптимального методу лікування при головних болях, запамороченні, втраті свідомості, порушенні чутливості, координації, проблемами з пам’яттю, концентрацією, сном. Проводить терапію у відновному періоді наслідків інсульту, травм, операцій на головному і спинному мозку. Також лікує ураження нервової системи при цукровому діабеті, атеросклерозі та ін.