Лікар спеціалізується на терапевтичної стоматології, ендодонтії, естетичної реставрації. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології порожнини рота. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології та пародонтології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, вектор-терапію; професійну чистку зубів, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології порожнини рота
Лікар стоматолог-ортопед. Займається установкою вінірів і люмінірів, протезуванням зубів з використанням лицьової дуги, художньою реставрацією зубів, ендодонтичним лікуванням з мікроскопом
Лікар спеціалізується на ортопедичній стоматології. Проводить протезування на імплантах, встановлення зубних вінірів, коронок, бюгельних протезів, виготовлення дистракційної капи.
Косметолог, до професійних обов'язків входить лікування естетичних проблем шкіри обличчя, які не потребують хірургічних втручань. Усуває вугровий висип, а також займається омолодженням шкіри за допомогою проведення чисток обличчя і масажу.
Масажист з 18-річним досвідом роботи, усуває больові синдроми, рухові порушення, хвороби периферичної нервової системи, остеохондроз і його ускладнення. Спеціалізується на проведенні загального масажу, а також масажу і ЛФК за методикою Сандакова (для ДЦП).