Дніпро

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Нікішов Микита  на Doc.ua
Лікар другої категорії
Микита Нікішов – дитячий лікар-стоматолог. Спеціалізується на лікуванні, видаленні та протезуванні зубів. Також лікар виконує чищення зубів, фторування, протезування цирконієвими коронками, герметизацію фісур.
Лікар Стоматолог Карнаух Ірина Ігорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на загальній стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, професійну гігієну порожнини рота, видалення молочних зубів. Лікує такі захворювання і патології, як: карієс, пульпіт. Також, проводить лікування у медикаментозному сні і закису азоту
Лікар Психолог Камерцель Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Тетяна Володимирівна є практикуючим психологом, тілесно-орієнтованим психотерапевтом. Вона працює за методикою тілесно-орієнтованої психотерапії, пісочної терапії з елементами юнгіанського аналізу, кінезіологічні діагностики і корекції, методикою універсального системного підходу. Камерцель Т.В. також надає допомогу під час сімейних, особистісних, вікових кризах. Лікар діагностує і коригує стресові стани і діслексичні порушення, надає допомогу з профорієнтацією.
Лікар Акушер-гінеколог Лоскутова Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Лікар Косметолог Короленко Ганна Юріївна на Doc.ua
Лікар-косметолог, проводить процедури по догляду за шкірою обличчя: чистки, масаж, пілінги, маски, корекцію ознак старіння шкіри, мезотерапію, парафінотерапія, а також спеціалізується на корекції фігури.
Лікар Стоматолог Удовиченко Людмила Миколаївна на Doc.ua
Займається лікуванням кореневих каналів, які були інфіковані, каріозних пошкоджень зуба, хвороб, що вражають м'які тканини зуба (гінгівіт, стоматит, пародонтит та ін.), Хвороб тканин окістя, слизової рота, щелепи.
Лікар Акушер-гінеколог Деркач Вікторія Владиславівна на Doc.ua
Лікар Косметолог Чумаченко Ольга Володимирівна на Doc.ua
Косметолог, займається корекцією ознак старіння шкіри, лікуванням себореї, вугрової висипки, сухості шкіри, видаленням зайвого волосся. Проводить такі процедури, як чищення, масажі, пілінги, маски, шугарінг, воскова депіляція і т.д.
Лікар Хірург Заєць Тарас Юрійович на Doc.ua
Лікар хірург, проводить операції (малоінвазивні) з видалення жовчного міхура, гриж черевної порожнини, апендикса. Також займається первинною обробкою ран при ураженнях шкіри різного характеру.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Шелестюк Олександра Володимирівна на Doc.ua
Спеціалізується на терапевтичній, ортодонтичній стоматології. Проводить реставрацію зубів, відбілювання зубів, професійну гігієну порожнини рота, виправлення прикусу, лікування карієсу.