Приватні лікарі Дніпра

Ірина Євгенівна лікар вищої категорії, фахівець в гінекологічній хірургії. Проводить лапаротомічні і лапароскопічні втручання, гістероскопію, пластичні операції у пацієнток з випадінням статевих органів, міомектомію, операції на придатках матки та ін.
Лікар проводить діагностику та лікування таких захворювань, як поліневрити та інші хвороби периферійної нервової системи, неврологічні ускладнення ендокринологічних захворювань, цефалгії (головні болі), мігрень, порушення сну, хвороби нервово-м’язових з’єднань, цереброваскулярні хвороби, розлади нервів, нервових корінців та сплетінь, дорсопатії, вертеброгенні неврологічні синдроми, черепно-мозкові травми, травми спинного мозку, травми периферичних нервів, запальні хвороби ЦНС, системні атрофії, що первинно уражають ЦНС, дегенеративні нервові хвороби ЦНС, церебральні паралічі та інші паралітичні синдроми.
Ольга Юріївна - професіонал своєї справи. Володіє методиками психічної реабілітації та корекції, реабілітації спинальних хворих та ДЦП, параневральними та паравертебральними блокадами. В 2015 році отримала вищу кваліфікаційну категорію.
Дніпро, м. Дніпро, пр-т Гагаріна, 165
Лікар Дзюбенко Геннадій Дмитрович займається діагностикою та лікуванням захворювань в області урології. Застосовує в роботі такі методи як уретроскопія, уретрореноскопія, цистоскопія, уретерореноскопія, УЗД простати, нирок, сечового міхура. Займається лікуванням простатиту, уретриту, циститу, баланопоститу, сечокам'яної хвороби, ниркової недостатності та інших урологічних патологій.
Шевчук Ольга Василівна
Дніпро, ул. Юрия Кондратюка, 26
Ольга Василівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні дитячий захворювань. Займається лікуванням гострих респіраторних вірусних інфекцій, бронхіту, риніту, отиту, фарингіту та ін.
УЗД-спеціаліст вищої категорії, проводить пренатальну діагностику, УЗД молочних залоз і щитовидної залози, а також доплерометричні дослідження в гінекології.
Лікар є представником медичного напряму - сонологія. Проводить всі можливі дослідження за допомогою ультразвуку: сечо-видільної системи, залоз, органів черевної порожнини та ін. Є членом Української та Обласної асоціацій сонологів
Лікар спеціалізується на загальній хірургії та мамології. Здійснює фізіотерапевтичні процедури, пов'язані з поліпшенням кровопостачання органу при лактації, становить схему гормональної терапії, контролює харчування молодої мами
Світлана Павлівна - УЗД спеціаліст вищої категорії.