Приватні лікарі Дніпра

Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Лікар офтальмолог вищої категорії, який спеціалізується на профілактиці та діагностиці проблем із зором у дітей і дорослих. Займає посаду консультанта відділення патології новонароджених (недоношених дітей).
Дніпро, пр. Дмитра Яворницького 123 А
Лікар отоларинголог (ЛОР), основні обов'язки якого такі: промивання мигдалин, придаткових пазух носа, слухових проходів, введення турунд і ліків в барабанну порожнину, розтин фурункулів вуха, витяг стороннього тіла з носа, вуха та ін.
Кардіолог вищої категорії Киян Наталія Валентинівна має великий досвід роботи. Проводить консультування та огляд пацієнтів ;, ЕКГ з подальшою її розшифровкою з поясненнями. ЕхоКГ (УЗД серця) за нормами ВООЗ, призначення і подальша інтерпретація аналізів, підбір і корекцію лікування, довгострокове ведення пацієнтів
Бесєдін Олександр Михайлович
Олександр Михайлович - лікар вищої категорії, спеціалізується на проведенні хірургічного лікування хронічних ран, гнійно-запальних захворювань шкіри і підшкірно-жирової клітковини, гангрени пальців стопи і кисті при атеросклерозі, остеомієлитів кінцівок, артритів, кіст і т.д.
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Терапевт першої категорії. Займається комплексним обстеженням, направленням пацієнтів до вузькоспеціалізованих лікарів. Лікує респіраторно-вірусні, простудні, запальні хвороби без ускладнень.
Лікар спеціалізується на судинній хірургії. Проводить комплексне обстеження (включаючи доплерографію судин кінцівок), консервативне і оперативне лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: аневризма аорти, варикоз, розширення вен, тромбоз, стеноз, емболія
Тетяна Валеріївна лікує і діагностує запальні захворювання органів малого таза, патології шийки-матки, ендокринологічні патології. Проводить малі гінекологічні операції такі, як видалення кіст бартолінових залоз, вишкрібання порожнини матки і т. д.
Наталія Вікторівна лікар отоларинголог першої категорії. Спеціаліст займається лікуванням захворювань ЛОР-органів, а також видаленням сторонніх тіл з носа, вуха і глотки, сірчаних пробок, лікуванням хронічного запалення середнього вуха, закладеності носа, в тому числі хронічної.
Романенко Олександр Анатолійович
Дніпро, Запорізьке шосе, 38
Кандидат медичних наук, дитячий хірург, також фахівець з дитячої оперативної онкології, лікар першої категорії, член Асоціації дитячих хірургів області, область професійної діяльності - ургентна, гнійна і планова дитяча хірургія.
Доктор Спесивцев Д.С. член в асоціації акушерів-гінекологів України. Проводить лікування: папіломи шийки матки, піхви, вульви, паріанальної зони; гострого запалення матки і придатків; рубцевої деформації шийки матки, промежини; міоми матки різної локалізації; кісти яєчників; зовнішнього генітального ендометріозу; спайкової хвороби органів малого тазу; безпліддя; альгодисменореї (хворобливі місячні) та інших порушень менструальної функції