Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Косметолог Журавльова Лілія Костянтинівна на Doc.ua
Косметолог, спеціалізується на проведенні процедур для омолодження шкіри обличчя. Також проводить депіляцію, шугарінг, лікування куперозу, акне і постакне.
Лікар Масажист Борох Сергій Ігорович на Doc.ua
Масажист, проводить такі види масажу: класичний, лімфодренажний, тонізуючий, антицелюлітний і ін.
Лікар Реабілітолог, Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Холодкова Ірина Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на реабілітології і спортивній медицині. Проводить консультативний прийом, оцінку стану пацієнта, діагностику та складання плану лікування, його коригування у процесі реабілітації, розробку дієтичних програм і фізіотерапевтичне лікування
Лікар Масажист Харченко Яна Володимирівна на Doc.ua
Посмішка, м'які дотики, тихий голос – це інструменти, за допомогою яких Яна Володимирівна входить у емоційно-психологічний контакт із немовлям. Проводить профілактичний, оздоровчий, зміцнюючий масаж та гімнастику для гармонійного зростання та розвитку малюка з 2 місяців до 1 року. А також навчальну програму для батьків із техніками профілактичного масажу.
Лікар Невролог Прохач Юлія Валеріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Дитячий невролог, в професійну сферу діяльності якого входять такі обов'язки: проведення блокад (паравертебральних, провідникових, новокаїнові і ін.), А також лікування невриту, остеохондрозу, радикуліту, болі в шиї, болі в спині, запалення сідничного нерва і т.д.
Лікар Стоматолог Старик Марк на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Веде прийом для дітей. Виконує лікування карієсу молочних і постійних зубів, професійну гігієну порожнини рота, видалення тимчасових зубів та ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Ковехова Юлія Михайлівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Юлія Михайлівна - досвідчений фахівець за профілем загальної гінекології: вона лікує хвороби запальної природи, хвороби, які можуть передаватися статевим шляхом. Також доктор Ковехова займається супроводом вагітних (при нормальній / ускладненою вагітності, після ЕКЗ).
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Ревіло Ольга Іванівна на Doc.ua
Ольга Іванівна обіймає посаду головного лікаря Міжнародного центру Genesis Dnepr. Доктор Ревіло О. І. є досвідченим акушером-гінекологом, вона має за даним напрямком вищу категорію. Серед її професійних інтересів - лікування хвороб гінекологічного профілю, супровід вагітності (при втраті плода, після ЕКЗ, ускладненою / нормальної).
Лікар Психолог Погрібна Алла Петрівна на Doc.ua
Алла Петрівна є фахівцем з дитячої психології, пісочної терапії, дефектології. Доктор Погрібна А. П. в роботі використовує корекційну програму «ЛОГО Діакорр 1».
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Аргат Тарас Григорович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Тарас Григорович спеціалізується на допоміжних методиках репродуктивних технологій, також він займається лікуванням хвороб за профілем андрології та гінекології. Лікар Аргат обіймає посаду завідувача відділенням ДРТ (ЕКО).