Приватні лікарі Дніпра

Дніпро, вул. Вороніжська, 2 а
Лікар ендоскопіст, фахівець в області ендоскопічних методів досліджень стравоходу, 12-палої кишки, шлунка (фіброезофагогастродуоденоскопія, фіброколоноскопії). При ендоскопічних дослідженнях виконує біопсію, а також термінове дослідження на Хелікобактер.
Лікар-травматолог вищої категорії, проводить вправлення вивихів, пункції суглобів, шов сухожиль. Приймає пацієнтів з вивихами суглобів, різними травмами (зап'ястя, кисті, коліна, гомілки, грудної клітини, ліктя, передпліччя і ін.).
Гравіровська Ніна Георгіївна
Провідний науковий співробітник Інституту гастроентерології НАМН України, лікар ультразвукової діагностики, рентгенолог, кандидат медичних наук, область професійного інтересу - рання діагностика патологій органів черевної порожнини і заочеревинного простору
Олена Володимирівна – лікар акушер гінеколог-ендокринолог. Лікар займається амбулаторною гінекологією в повному обсязі: УЗД, патологія шийки матки, гінекологічна ендокринологія, патологія клімактеричного періоду, ведення вагітності
Дніпро, вул. Савченко, 3
Дитячий лікар-стоматолог вищої категорії
Лікар спеціалізується на хірургії кисті, лікує переломи, травми, ушкодження сухожиль і пухлини кисті, при необхідності з кістковою пластикою дефектів кісток. Автор понад 50 статей і тез (у співавторстві) в зарубіжних і вітчизняних періодичних збірниках і виданнях, 2 винаходів.
Алла Євгенівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих і хронічних гінекологічних захворювань
Березовський Віталій Миколайович
Має вчене звання доцента, ступінь кандидата наук, є терапевтом вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні хвороб кардіологічного, гастроентерологічного, пульмонологічного профілю. Удостоєний срібної медалі ВДНГ України за методичну розробку і впровадження кардіологічних реабілітаційних програм.
Гарич Наталія Іванівна
Лікар першої категорії
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Лікар педіатр першої категорії, стаж роботи якого складає більше 35 років, що забезпечує максимально ефективну допомогу при хворобах дітей, а також високоінформативні консультації батьків щодо догляду та харчування дітей до 1 року. Проводить лікування органів дихання, шлунково-кишкового тракту, гострих респіраторно-вірусних інфекцій.
Захворювання, які лікує лікар-ендокринолог: патологія щитовидної залози, ендокринні порушення при безплідності, патологія надниркових залоз, профілактика, діагностика та лікування ендокринологічних захворювань, таких як цукровий діабет, метаболічний синдром, аутоімунний тиреоїдит, гіпотиреоз, вузлів роботи ендокринної системи.