Приватні лікарі Дніпра

Лікар Масажист Курасов Віктор на Doc.ua
Дніпро, вул. Старокозацька, 16/18
Масажист. Виконує масаж класичний, лімфодренажний, лікувальний, інструментальний
Лікар Педіатр, Неонатолог Автенюк Олена Андріївна на Doc.ua
Дніпро, ЖК «PANORAMA», вул. Сімферопольска, 2м
Педіатр-неонатолог веде огляд, діагностику та лікування дітей від народження і до 18 років. Займається лікуванням ГРВІ, бронхітів, функціонального розладу кишечника, шлунку, дисбактеріозів та ін. Складає плани харчування, введення прикорму
Лікар Косметолог Дячок Олена Олексіївна на Doc.ua
Дніпро, вул. Писаржевського, 7
Косметолог, в професійні інтереси якого входить проведення процедур по контурній пластиці, плазмоліфтингу, лазерному омолодженню, а також лікуванню, мезотерапії, введення ін'єкцій Ботокса.
Лікар Дерматолог, Косметолог Добрица Ірина Іванівна на Doc.ua
Дніпро, вул. Писаржевського, 7
Консультує як дерматолог, трихолог, косметолог. Займається такими видами косметології: ін'єкційною, класичною апаратною. Спеціалізується на лазерному омолодженні, плазмоліфтингу, мезотерапії.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-терапевт  Конов Станіслав Вінхович  на Doc.ua
Київ, вул. Князів Острозьких, 46/2
Дніпро, бул. Слави, 2-Б
Консультація
Стоматолог-терапевт, реставратор, гігієніст в мережі стоматологічних клінік «DENTIFY» в Києві. Спеціалізується на проведенні професійної гігієни ротової порожнини, лікуванні карієсу та його ускладнень різного ступеня. Проводить естетичні реставрації зубів із використанням найкращих фотополімерних матеріалів, що дозволяють відновити природний колір і форму зубів. Також займається апаратним та домашнім відбілюванням зубів, забезпечуючи пацієнтам комплексний підхід до лікування та відновлення здоров’я зубів.
Лікар Стоматолог Богуславська Александра Володимирівна на Doc.ua
Дніпро, бул. Слави, 2-Б
Олександра Богуславська – дитячий лікар-стоматолог. Спеціалізується на лікуванні, видаленні та протезуванні зубів. Також лікар виконує чищення зубів, фторування, протезування цирконієвими коронками, герметизацію фісур.
Лікар Офтальмолог Налбандян Георгій Робертович на Doc.ua
Дніпро, бульвар Катеринославський, 2, ТДК «Босфор»
Георгій Робертович – лікар-офтальмолог із уважним та відповідальним підходом до кожного пацієнта. Завжди детально аналізує скарги, проводить ретельну діагностику та підбирає оптимальне лікування. Орієнтується на сучасні методи офтальмології, постійно вдосконалює свої знання та навички. Головна мета праці Георгія Робертовича – забезпечення комфортного та ефективного лікування, збереження та покращення зору пацієнтів. Напрямки діяльності: ►Лікування захворювань придаткового апарату ока, рогівки, склистого тіла, сітківки, зорового нерву, аномалій рефракції, катаракти, глаукоми, очних ускладнень ЦД та інших судинних патологій. ►Проведення ОКТ, аОКТ, ОКТ периферії сітківки, периметрії, УЗД очей ►Розрахунок діоптрийності та підбір ІОЛ (штучних кришталиків) ►Лазерне лікування вторинної катаракти
Лікар Стоматолог Павлик Аліна Сергіївна на Doc.ua
Дніпро, вул. Рабоча, 89
Дитячий стоматолог, спеціалізується на герметизації фісур, лікуванні карієсу, навчанні правильному чищенню зубів, спостереженні за станом ротової порожнини у дитини.
Лікар Акушер-гінеколог Лоскутова Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Дніпро, ул. Симферопольская, 2-к
Лікар  Троценко Ольга Валентинівна на Doc.ua
Дніпро, ЖК «PANORAMA», вул. Сімферопольска, 2м
Троценко О. В. має більше 5 років стажу. Веде консультативні прийоми з приводу вакцинацій, різних захворювань, у тому числі, циститу, пневмонії, грипу, бронхіту та ін. Проводить нейросонографію, УЗД (органів черевної порожнини у дітей, тимуса, щитовидної залози) і ін.