Масажист, має 15 річний досвід роботи. Професійна сфера інтересів - проведення гідромасажу, лікувального масажу. В роботі використовує сучасні методики оздоровлення тіла за допомогою масажу.
Кардіолог, лікар вищої категорії, більше 10 років працювала в ургентному відділенні (відділення невідкладної допомоги), область професійної діяльності - ведення постінфарктних хворих, діагностика і терапія артеріальної гіпертензії, аритмій, ішемії серця.
Лікар проводить лікувально-консультативний прийом за всіма видами гінекологічних захворювань. Також консультує на етапі планування вагітності, після оперативних втручань, проводить діагностику
Анастасія Володимирівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікар проводить препарування каріозних порожнин, обробляє і пломбує кореневі канали, реставрує і відбілює зуби. Написала близько шести наукових робіт
Ірина Сергіївна лікар гастроентеролог, УЗД фахівець. Консультує пацієнтів з 18 років. Проводить УЗД з 2-років. Виконує УЗД органів черевної порожнини і заочеревинного простору, поверхневих органів, органів малого таза і всі види еластометрії.
Стоматолог веде прийом дітей і дорослих, виконує діагностику та лікування каріозних уражень, зубного каменю, а також ускладнень карієсу - пульпіту, періодонтиту. Проводить професійну гігієну порожнини рота, всі види протезування, а також полум'яне відбілювання і естетичну реставрацію зубів
Лікар-психіатр другої категорії. Область професійної діяльності фахівця охоплює корекцію психічних дитячих захворювань. Здійснює діагностику і терапію неврозів, психосоматичних розладів. Спеціалізується на підтримку пацієнтів з аутизмом, виправленні порушень психо-мовного розвитку, розлади особистості, органічних психічних розладів.
Лікар стоматолог-терапевт, працює з усім спектром стоматологічних послуг: лікування та пломбування зубів різної складності, професійне відбілювання зубів щадними і безпечними методами, видалення зубного нальоту і зубного каменю за допомогою сучасних технологій, а також видалення зубів.
Лікар педіатр, володіє технікою масажу, динамічної гімнастики і акватренінг. Спеціалізується на лікуванні дітей, які страждають патологіями дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, а також проводить ефективне усунення інфекційних захворювань.