Приватні лікарі Дніпра

Дніпро, вул. Херсонська 10 а, каб. 412 (4 поверх)
Хірург-онколог вищої категорії, із досвідом роботи у хірургії 22 роки. Займав посаду міського онколога з 2018 по 2021 рік. Проводить оперативне лікування онкологічних захворювань молочної залози, шлунково-кишкового тракту та заочеревинного простору, шкіри та м’яких тканин.
Демиденко Олексій Дмитрович
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Дніпро, вул. Генерала Захарченко 10
Олексій Дмитрович – лікар акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань захворювань гінекологічного профілю: запальні захворювання, патології шийки матки, інфекційні захворювання жіночих органів, порушення менструального циклу. Також лікар веде вагітність.
Дніпро, пр. Дмитра Яворницького 123 А
Лікар хірург з 20-річним стажем роботи, проводить операції (малоінвазивні) з видалення апендикса, гриж черевної порожнини, жовчного міхура і ін. В професійну діяльність входить первинна обробка ран при ураженнях шкіри різного характеру.
Дніпро, вул. Троїцька, 37
Лікар спеціалізується на практичній сімейній та нетрадиційній медицині, допомагає вирішити проблеми зі здоров'ям емоційного, міжособистісного, діяльного, цільового або ціннісного характеру і т.д. Займається лікуванням дерматологічних захворювань.
Дніпро, ул. Симферопольская, 2-к
Лікар Чеханов Ю. А. є прогресивним акушером-гінекологом, фахівцем з ендоскопічної хірургії та УЗ-діагностики в акушерсько-гінекологічній практиці. Сертифікований фахівець Європейської академії ендоскопічної хірургії.
Дніпро, пр. Дмитра Яворницького 123 А
Невролог займається лікуванням пацієнтів, які страждають перинатальним ураженням ЦНС, органічними ураженнями мозку, затримкою психомовного розвитку, епілепсією, невротичними розладами та ін. Спеціаліст в лікуванні демієлінізуючих захворювань, судинних патологій нервової системи, судомних порушень, деменції та ін.
Дніпро, вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)
Ольга Валентинівна застосовує УЗД ОМТ, кольпоскопію, внутрішньоматкову інсемінацію для діагностики таких захворювань, як кіста, клімактеричні розлади, безпліддя, ендометріоз і лікує їх.
Ірина Володимирівна є фахівцем з терапевтичної стоматології. Область її професійних інтересів включає відбілювання зубів, естетичні реставрації, лікування каріозних пошкоджень, хвороб тканин пародонта.
Лікар-стоматолог спеціалізується на мікропротезуванні, естетичній стоматології та ендодонтії. Вона проводить лікування тканин пародонту, профілактичні процедури, виконує відбілювання зубів і мікропротезування.