Валентина Олександрівна - лікар-гінеколог з великим стажем роботи, яка приймає жінок для профілактичного огляду або проходження лікування гінекологічних проблем. У своїй практиці використовує метод кольпоскопії для виявлення патологій в жіночій організмі. Також проводить УЗД щитоподібної залози, УЗД м'яких тканин, УЗД молочних залоз, УЗД органів малого тазу та черевної порожнини.
Лікар Аліфіренко О.А. є кваліфікованим фахівцем з дитячої алергології, займається діагностикою та профілактикою алергічних реакцій, включаючи ті, які виникають при контакті з харчовими продуктами, медикаментами і т.д. Оксана Олександрівна регулярно бере участь у Всеукраїнських медичних конференціях.
Лікар спеціалізується на ортопедичній та терапевтичній стоматології. Її практична діяльність включає проведення всього комплексу терапевтичних заходів у лікуванні уражень зубної емалі каріозного і некаріозного типу. Доктор проводить процедури відбілювання і чищення зубного ряду.
Дитячий стоматолог терапевтичного профілю, область професійної діяльності - лікування карієсу молочних зубів у дітей, ендодонтичне лікування постійних зубів, установка фотополімерних пломб, високохудожня реставрація.
Проводить діагностику і лікування дітей з перинатально-гіпоксичним ураженням нервової системи і родовими травмами, об'ємно-вогнищевими ураженнями ЦНС, травмами периферичної нервової системи, церебральним паралічем, фармакорезистентності формами епілепсії, больовим синдромом при ювенільному остеохондрозі
Лікар лікує захворювання ендокринної системи, серцево-судинної системи, легенів, шлунково-кишкового тракту, нирок, суглобів, постковідний синдром, Проводить програми по зниженню ваги, антиейджингову терапію
Головний міський дитячий ендокринолог, спеціаліст вищої категорії, область професійної діяльності - виявлення і своєчасна корекція ендокринних порушень у дітей, діагностика карликовості, спостереження за статевим дозріванням дитини, веденні дітей з цукровим діабетом обох типів.
Лікар-пульмонолог має більше 31 років роботи з дітьми. Лікує такі захворювання та патології, як: бронхіальна астма (супутній алергічний риніт, поліноз), гострий бронхіт, рецидивуючий бронхіт, хронічний бронхіт, муковісцидоз, обструктивні бронхіти, бронхолегенева дисплазія