Дитячі лікарі Дніпра

Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить загальний огляд, тонометрію, сатурацію, аускультацію, отоскопію, направляє на обстеження, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: риніт, фарингіт, трахеїт, бронхіт, пневмонія, кон'юнктивіт, халязіон, ячмінь, алергія та інші
Член асоціації дитячих оториноларингологів. Лікар займається діагностикою та лікуванням будь-яких ЛОР-захворювань. Приймає пацієнтів з ринітом, отитом, порушенням слуху, ларингіт, фарингіт. Володіє тімпанометр, заудіометрія, фіброскоп.
Лікар-невролог вищої категорії проводить лікування неврологічних уражень спадкового та інфекційного характеру
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, малоінвазивні операції, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гінекологічного профілю. Веде прийом для дітей від 1 року
Лизунова Ольга Борисівна
Педіатр спостерігає і лікує дітей з гострою та хронічною патологією (при необхідності суміжно з вузькими спеціалістами), в тому числі з диспансерної групи і з виїздом на будинок до пацієнта. Консультує батьків з питань вигодовування і прикорму, вакцинації і частих рецидивах у тривало хворіють дітей. Надає довідки для вступу до дитячого садка, школи, ВНЗ, відвідування спортивної секції, санаторію або басейну
Дитячий психіатр. Проводить діагностику психічних розладів, оцінку рівня готовності до школи, медикаментозне лікування психічних розладів у дитячому та підлітковому віці. Лікує тривожні розлади, розлади харчової поведінки, заїкання, тики, енурез, енкорез, СПАУ і ін.
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Дитячий гастроентеролог першої категорії, проводить відеоендоскопія, а також займається лікуванням таких проблем зі здоров'ям, як гастрит, панкреатит, коліт, дуоденіт, виразкова хвороба, гастроентероколіт, гастродуоденіт і ін.
Дніпро, пр. Пушкіна, 42 б
Лікар отоларинголог, сурдолог. Має значний досвід в терапії запальних, інфекційних захворювань ЛОР-органів. Володіє щадними методиками лікування хронічних захворювань таких як, синусит, тонзиліт, аденоїдит і т.д. Проводить повну діагностику слуху, здійснює індивідуальний підбір слухових апаратів.
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Дніпро, Запорізьке шосе, 38
Педіатр, неонатолог, лікар вищої категорії, головний лікар медичного центру "Здорове покоління". Спеціалізується на лікуванні дітей з перинатальною патологією, консультуванні з питань грудного вигодовування, лікуванні інфекційних захворювань і ін.
Ганна Костянтинівна займається лікуванням хронічних, грибкових і паразитарних захворювань шкіри, волосся, нігтів. Лікар проводить мезотерапію, дерматоскопію, кріотерапію, люмінесцентну діагностику і т.д.