Дитячі лікарі Дніпра

Тетяна Артемівна - лікар загальної практики-сімейна медицина, в практиці використовує фізикальні методи дослідження (пальпація, перкусія, аскультація), призначає і інтерпретує лабораторні та інструментальні методи дослідження, виконує запис і розшифровку ЕКГ, отоскопію, офтальмоскопію, проводить медичний догляд за здоровими дітьми віком до 3х років і вакцинацію відповідно до віку, а також виявляє фактори ризику розвитку хронічних захворювань.
Доктор лікує вертеброгенні больові синдроми: краніалгія (головний біль), цервікалгія (біль в шиї), торакальгія (біль в грудній клітці), люмбалгія (біль в попереку), ішалгія (біль по ходу сідничного нерва), радикулопатії, міофасціальні болі. Деформації хребта і суглобів: сутулість, гіперкіфоз, гіперлордоз, сколіоз, остеохондроз, артроз. Посттравматичні ускладнення: м'язова атрофія, контрактури, парези, тугорухливість в суглобах, остеохондроз, міжхребцева грижа, кіфоз
Світлана Василівна тестує діток на відповідність мовного розвитку і віку, вона діагностує патології мови, проводить зондові масажі, пальчикову / гімнастику артикуляції. Ясенко С. В. коригує дислексію, дисграфію, лікує заїкання..
Лікар гастроентеролог другої кваліфікаційної категорії Верник Анна Григорівна має значний досвід роботи проводить консультативні прийоми, пальпацію, діагностику і лікування захворювань
Резник Тетяна Костянтинівна
Лікар спеціалізується на урології та нефрології. Проводить діагностику, лікування і профілактику захворювань сечовидільної системи. Лікує такі захворювання і патології, як: нефрит різної етіології, опущення нирки, ниркова колька, ниркова гіпертензія, новоутворення різного генезу та інші
Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 120а
Лікар-стоматолог проводить лікування захворювань ротової порожнини, карієсу та його ускладнень.
Лікар спеціалізується на ортопедії і травматології. Проводить огляд, діагностику та лікування сечостатевої системи у чоловіків, хірургічну обробку ран шкіри і підшкірної клітковини, обробку опікових ран, вивихи і підвивихи суглобів
Дніпро, вул. Савченко, 3
Дитячий лікар-стоматолог вищої категорії
Гарич Наталія Іванівна
Лікар першої категорії
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Лікар педіатр першої категорії, стаж роботи якого складає більше 35 років, що забезпечує максимально ефективну допомогу при хворобах дітей, а також високоінформативні консультації батьків щодо догляду та харчування дітей до 1 року. Проводить лікування органів дихання, шлунково-кишкового тракту, гострих респіраторно-вірусних інфекцій.
Крамаренко Наталія Миколаївна
Дніпро, ул. Владимира Антоновича, 6
Лікар спеціалізується на педіатрії та сімейній медицині. Лікує такі захворювання, як: гострі респіраторні захворювання, бронхіт, пневмонія, анемія, рахіт, білково-енергетична недостатність