Дитячі лікарі Дніпра

Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як міопія, гіперметропія, астигматизм, косоокість, кон'юнктивіт, кератит, ячмінь, холазіон, синдром сухого ока.
Анастасія Олегівна спеціалізується на лікуванні захворювань травної системи, серцево-судинної системи, а також лікуванні захворювань верхніх і нижніх дихальних шляхів як у дітей так і у дорослих.
Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 58
Стоматолог Гаркуша Олена Юріївна практикує лікування зубів і молочних, і постійних. Вона спеціалізується на професійній гігієні порожнини рота, займається лікуванням пародонтозу, карієсу, пульпіту і багато чого іншого. Пройшовши інтернатуру, після закінчення університету, є лікарем медичного центру "Стоматологія Н +". Також доктор пройшла курси з пародонтології, імплантації зубів, захворювань порожнини рота у дітей та деякі інші.
Барсукова Лариса Ізотовна
Лікар проводить розтин фурункулів, карбункулів, видалення стрижнів, збір матеріалу для обстеження на ЗПП. Спеціалізується на лікуванні гострих, хронічних дерматозів, екземи, псоріазу, атопічного дерматиту, вітіліго, корости, себореї, захворювань волосся, нігтів, мікозів
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Дитячий кардіолог вищої категорії, проводить діагностику, лікування і профілактику хвороб у дітей від народження і до 18 років. Спеціалізується на виконанні ЕКГ, ЕХО-КГ і добовому вимірі артеріального тиску.
Інна Іванівна - лікар-психіатр вищої категорії, лікар-нарколог та дитячий психіатр зі стажем 28 років. Консультує не тільки в Україні, а й в інших країнах: Америка, Ізраїль, Польща та Австрія. А зараз, в умовах війни, географія консультування та ведення пацієнтів у лікуванні збільшилась в рази. Інна Іванівна більше 18 років займається міжнародним клінічним дослідженнями, є членом ЄPA (Європейська Психіатрична Асоціація), та зав. відділенням «Психосоматика» в обласній лікарні КП "Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги». Головний принцип у роботі лікаря: допомогти пацієнтові покращити та повернути якість та повноцінність життя. Обов'язково робота з сім'єю, вони допомагають вчасно помітити зміни у стані, вчасно дадуть ліки, вчасно нагадають про візит до лікаря.
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Лікар офтальмолог вищої категорії, який спеціалізується на профілактиці та діагностиці проблем із зором у дітей і дорослих. Займає посаду консультанта відділення патології новонароджених (недоношених дітей).
Дніпро, пр. Дмитра Яворницького 123 А
Лікар отоларинголог (ЛОР), основні обов'язки якого такі: промивання мигдалин, придаткових пазух носа, слухових проходів, введення турунд і ліків в барабанну порожнину, розтин фурункулів вуха, витяг стороннього тіла з носа, вуха та ін.
Романенко Олександр Анатолійович
Дніпро, Запорізьке шосе, 38
Кандидат медичних наук, дитячий хірург, також фахівець з дитячої оперативної онкології, лікар першої категорії, член Асоціації дитячих хірургів області, область професійної діяльності - ургентна, гнійна і планова дитяча хірургія.