Дитячі лікарі Дніпра

Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночого здоров'я, проводить УЗД-діагностику пацієнтам. Лікар займається: видаленням кістозних новоутворень, оперативною гінекологією різного ступеня складності, лазерною хірургією шийки матки і т.д. Приймає дітей від 14 до 18 років і дорослих
Дніпро, пр. Дмитра Яворницького 123 А
Фахівець, який займається лікуванням широкого спектру захворювань очей, серед яких гострі запальні хвороби (кон'юнктивіт, кератит, іридоцикліт), різні аметропії (короткозорість, далекозорість, астигматизм), глаукома, катаракта та ін. Юлія Сергіївна також є членом Української асоціації офтальмологів
Марія Олександрівна спеціалізується на психіатрії дорослій та дитячій. Працює з такими з такими проблемами та хворобами, як: діти від 4 до 18 років - тривожно-депресивні розлади у дітей та підлітків, розлади поведінки та емоцій дитячого та підліткового віку, розлади пов'язані з психологічним розвитком; дорослі- афективні стани (депресивні епізоди, тривожно-депресивний розлад, біполярно-афективний розлад, панічний розлад) різної етіології, психосоматичні розлади, розлади харчової поведінки. Також працює з пацієнтами, які мають основне соматичне захворювання.
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Хірург займається лікуванням захворювань хірургічного профілю у дітей. Вільно володіє методиками оперативних втручань, що застосовуються при вентральних грижах, грижах білої лінії і діастазі прямих м'язів живота, крипторхізмі, гігромі, видаляє доброякісні новоутворення, врослі нігті, допомагає при патологіях м'яких тканин, гнійно-запальних процесах шкіри, апендициті, парапроктиті
Лікар-отоларинголог вищої категорії. Займається діагностикою та лікуванням будь-яких ЛОР-захворювань. Приймає пацієнтів з ринітом, отитом, порушенням слуху, ларингітом, фарингітом.
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Дитячий алерголог, лікар вищої категорії, стаж роботи якого складає більше 33 років. Проводить шкірні алергологічні проби з метою діагностики різних захворювань (алергії, кропив'янки, полінозу і ін.) і їх подальшого лікування. Веде прийом для дітей від народження
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Займається діагностикою та лікуванням вродженої дитячої патології (грижі, водянки, фімози, невуси, гемангіоми, атероми і т.д.), патологією пальців кисті і стоп (запальні процеси - панариції, паронихии, врослі нігті), гнійно-запальними захворюваннями м'яких тканин різної локалізації (фурункули, абсцеси, флегмони, лімфаденіти), радикальним лікуванням кіст куприка. Займається наданням невідкладної хірургічної допомоги дітям з гострим апендицитом, травмами грудної та черевної порожнин. Володіє сучасними малоінвазивними методами оперативних втручань (лапароскопія, торакоскопія, і т.д.).
Ігор Григорович - вертебролог та реабілітолог. Приймає дорослих та дітей від 10 років. Проводить консультаційний прийом, лікування та реабілітацію пацієнтів з захворюваннями хребта та суглобів (мануальна терапія, голкорефлексотерапія, вакуум терапія та ін.). Лікує остеохондроз, невралгії, грижі, протрузії, сколіоз у дітей, головні болі та інше.
Лікар спеціалізується на лікуванні хвороб вуха, горла, носа у дітей та дорослих. Проводить промивання додаткових пазух носа, промивання слухових труб, видалення сірчаних пробок. Витягує сторонні тіла з вуха, носа. Лікує такі захворювання, як гострий та хронічний риніт, риносинусит, гострий тонзиліт, фарингіт, отит, ларингіт, фарингомікоз, епіглоттит, поліпоз носа, алергічний риніт, фурункули носа та вуха, гостра та хронічна сенсоневральна приглухуватість.
Дитячий нефролог вищої категорії, займається лікуванням пацієнтів з хронічною нирковою недостатністю, діабетичною нефропатією, аутоімунним захворюванням нирок і ін. Спеціалізується також на дитячій урології і гастроентерології.