Лікар Шевченко М. А. має багаторічний досвід діагностування та подальшого лікування хвороб очей, вона веде медичну практику понад 20 років. Марина Олександрівна спеціалізується на контактній і очковій корекції зору, вона має значний досвід роботи з прогресивними лінзами для очкової корекції.
Лікар дерматолог вищої категорії, спеціалізується на дерматовенерології і дерматокосметології (дорослої та підліткової). Його головні обов'язки: лікування грибка шкіри, псоріазу, себореї, дерматиту, розацеа і інших захворювань шкіри.
Дитячий хірург і онколог, лікар вищої категорії, професійна спеціалізація - планова, ургентна і гнійна дитяча хірургія, оперативне лікування доброякісних і злоякісних пухлин, сучасні методи видалення новоутворень шкіри судинного і доброякісного характеру.
Лікар проводить патронаж дітей до 1 року, веде дітей до 18 років. Займається питаннями вакцинації, грудного вигодовування та введення прикорму, дитячої диспансеризацією, терапією гострих і хронічних хвороб дихальних шляхів, системи травлення, сечовивідних органів
Лікар Коноваленко К.П. займається всіма питаннями, пов'язаними з дитячою хірургією: травми та інші пошкодження шкірного покриву і слизових оболонок, зрощення крайньої плоті, грижі у дітей, неопущення яєчка і ін.
Валентина Олександрівна - лікар-гінеколог з великим стажем роботи, яка приймає жінок для профілактичного огляду або проходження лікування гінекологічних проблем. У своїй практиці використовує метод кольпоскопії для виявлення патологій в жіночій організмі. Також проводить УЗД щитоподібної залози, УЗД м'яких тканин, УЗД молочних залоз, УЗД органів малого тазу та черевної порожнини.
Лікар Аліфіренко О.А. є кваліфікованим фахівцем з дитячої алергології, займається діагностикою та профілактикою алергічних реакцій, включаючи ті, які виникають при контакті з харчовими продуктами, медикаментами і т.д. Оксана Олександрівна регулярно бере участь у Всеукраїнських медичних конференціях.
Лікар спеціалізується на ортопедичній та терапевтичній стоматології. Її практична діяльність включає проведення всього комплексу терапевтичних заходів у лікуванні уражень зубної емалі каріозного і некаріозного типу. Доктор проводить процедури відбілювання і чищення зубного ряду.
Дитячий стоматолог терапевтичного профілю, область професійної діяльності - лікування карієсу молочних зубів у дітей, ендодонтичне лікування постійних зубів, установка фотополімерних пломб, високохудожня реставрація.