Сторінка 5. Сторінка 5: Спірометрія (спірографія) в Києві(50)

• Wi-Fi зона,

Медичний центр, де здоров’я кожного члена вашої родини є нашим головним пріоритетом. Ми лікуємо, захищаємо вас від хвороб та підтримуємо вас на шляху до міцного здоров’я та якісного життя. Напрямки: кардіологія, травматологія, експертна ультразвукова діагностика, педіатрія, сімейна медицина, денний стаціонар. ще

• Пн-Пт: 9:00-18:00
    • Сб: 9:00-16:00
    • Вс: выходной

вул. Урлівська 23Б. На карті

Дарницький , м.Осокорки

від 600 грн
      • Спірометрія (оцінка функції зовнішнього дихання)
        600 грн
      • Спірометрія (оцінка функції зовнішнього дихання) з фармакологічною пробою (сальбутамол)
        700 грн
    • Генератор в клініці,
    • Wi-Fi зона,

Клініка Viva на Автозаводській – це НОВА багатопрофільна клініка в сім’ї мережі клінік Vivа де гармонічно поєднаний багаторічний досвід, найкращі спеціалісти, передові технічні розробки та комфортні умови для кожного клієнта. ще

• Пн-Вс: 8:00-21:00

вул. Автозаводська, 99/4. На карті

Оболонський , м.Оболонь, м.Героїв Дніпра

від 590 грн
      • Спірографія
        590 грн
      • Спірографія з функціональними пробами (вентолін)
        890 грн

• Спірометрія
        550 грн
    3 послуги діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
    • Wi-Fi зона,

Лікувально-діагностичний центр ADONIS на Жилянській, 72 – затишна клініка, зручно розташована в центральному районі Києва й обладнана згідно з новими медичними стандартами. Центр об’єднує поліклініку, хірургію, жіночу консультацію, денний і післяопераційний стаціонари, лабораторію, відділення пластичної хірургії та реабілітаційний центр. ще

• Сб: 8:00-15:00

вул. Жилянська, 72. На карті

Голосіївський , м.Вокзальна, м.Університет, м.Палац Спорту

від 450 грн
      • Спірографія (оцінка функції зовнішнього дихання)
        450 грн
      • Спірографія з медикаментозною пробою
        650 грн
    • Wi-Fi зона,

Цінність нашого життя — у самому житті, яке неможливе без здоров’я!» Медичний центр «ДІВЕРО» – медичний заклад, який пропонує широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих, шляхом узагальнення практичного досвіду, що поєднує у собі традиційні медичні протоколи та сучасні прогресивні технології, готовий запропонувати своїм пацієнтам новий, цілісний, комплексний підхід, орієнтований на виявлення та усунення тих причин, які заважають пацієнтам вести повноцінне активне життя. У центрі нашої турботи пацієнт, його родина, здоров’я та довголіття. Наша місія не лише полегшити симптоми поточних захворювань, але й попередити хворобу, досягти оптимального стану здоров’я, який покращить якість життя пацієнта та членів його сім’ї. ще

• Сб-Вс: 9:00-18:00

просп. Берестейський, 67 (на перехресті вул. Олеся Бердника). На карті

Святошинський , м.Нивки

від 600 грн
      • Спірографія з бронходилятаційним тестом
        750 грн
      • Спірографія з фізичним навантаженням
        750 грн
      • Спірографія (дослідження функції зовнішнього дихання)
        600 грн
    3 послуги діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
  • Діагностичний центр

Багатопрофільний медичний центр в місті Київ - приватна клініка з професійними лікарями. Тут працюють висококваліфіковані фахівці з великим стажем в лікувальній практиці. Головне завдання медперсоналу центру - надати медичну допомогу всім пацієнтам що звернулися до нас.. Робота фахівців клініки постійно вдосконалюється - лікарі ретельно вивчають і впроваджують передовий досвід колег з інших країн. Уважність до кожного клієнта, індивідуальний підхід, врахування всіх побажань та відгуків - головний девіз, з яким починається кожен день лікарів медичного центру. ще

• Пн-Пт: 7:30-18:00
    • Сб: 8:00-14:00

с. Щасливе вул. Героїв Майдану, 11. На карті

Київська область

0 послуг діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
    • Wi-Fi зона,

Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування. ще

• Пн-Нд: 8:00-21:00

м. Київ, вул. Гарматна, 38Б. На карті

Солом'янський , м.Берестейська, м.Шулявська

від 590 грн
      • Спірографія з функціональними пробами (вентолін)
        710 грн
      • Спірографія